• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. september 2005 - Pressemeddelelse - Chevrolet

Aveo på IAA

Premiere på helt ny Chevrolet Aveo på IAA i Frankfurt

Premiere på helt ny Chevrolet Aveo 4-dørs på bilmessen i Frankfurt. Premiere på helt ny Chevrolet Aveo 4-dørs på bilmessen i Frankfurt.

Pressemeddelelse - Chevrolet
Aveo er sidste nye skud på stammen i Chevrolets modelprogram. Den 4-dørs sedan, som vil blive tilbudt med en 1,2 og 1,4 liters motor, bliver præsenteret første gang i Europa på bilmessen i Frankfurt til september. Aveo bliver lanceret i Europa i foråret 2006. Den vil på sigt blive solgt i 120 lande i verden.

"Den nye Aveo passer perfekt ind i vores produkt filosofi", udtaler Erhard L. Spranger, CEO Chevrolet Europe. "Det enkle design uden for mange sofistikerede detaljer kombineret med stor rummelighed giver alt i alt rigtig meget bil for pengene. Og dette er eftertragtet af specielt unge familier og førstegangskøbere". Teknisk set har den meget lidt til fælles med dens forgænger. Kun få elementer går igen. Der er derfor ikke mange ligheder med 3- og 5-dørs Kalos varianterne.

Rummelighed
Med en akselafstand på 2,480 mm hører Aveo (længde/bredde/højde: 4,310/1,710/1,495 mm) ikke til de mindste i denne klasse. Tværtimod. Og dette afspejler sig også indvendigt i bilen, hvor resultatet er en usædvanlig stor rummelighed for såvel passagerer som bagage.

Som standard finder man aircondition, ratbetjening af radio/CD, elektriske ruder og fjernbetjent centrallås. Sidst men ikke mindst vil Aveo kunne leveres med såvel manuel som automatisk transmission.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.