• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. september 2005 - Pressemeddelelse - Volkswagen

Gudeskøn VW

VW's nye cabriolet-coupe opkaldes efter græsk gudinde

Den nye Eos bliver afsløret på den internationale biludstilling i Frankfurt den 12. september. Den nye Eos bliver afsløret på den internationale biludstilling i Frankfurt den 12. september.

Pressemeddelelse, Janne Degn Skalkam, VW
Volkswagens kommende cabriolet-coupé er opkaldt efter morgengryets gudinde. Navnet Eos henfører til den græske gudinde for morgenrøden og fremkalder associationer til en ideel køresituation for en cabriolet - ved dagens frembrud på en sommerdag.

Fonetisk er Eos et hurtigt og let udtalt navn, som fungerer alle steder i verden.

Græsk mytologi
Eos-konceptet bygger endnu videre på den græske mytologi. Tror man på den græske myte, steg gudinden Eos i sin stridsvogn fra havets dyb for at bringe dagslys til menneskene hver morgen. Eos er også mor til vinden og aften- og morgenstjernen. Solopgang, vind og stjerner passer alt sammen perfekt med dét at køre i en fascinerende cabriolet.

Volkswagen har designet karrosseriet helt unikt til denne selvstændige cabriolet-coupé. Teknologien, såsom motorerne på 115-250 hk og undervognen, er baseret på den nye Passat. Den nye Eos bliver afsløret på den internationale biludstilling i Frankfurt den 12. september.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.