• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. august 2005 - Pressemeddelelse - Skoda

Premiere på Octavia RS

Skoda præsenterer sin absolutte Octavia topmodel

Skoda Octavia RS forventes introduceret i Danmark sidst på året. Skoda Octavia RS forventes introduceret i Danmark sidst på året.

Pressemeddelelse, Lisbeth Nielsen, Skoda
På den internationale udstilling i Frankfurt (IAA) midt i september, vil Skoda præsentere sin absolutte topmodel indenfor Octavia modellinien - nemlig Octavia RS.

Med en bil, som i den grad byder på sportslig køreglæde og høj komfort uden af den grund at gå det mindste på kompromis med den moderne families behov for rummelighed og sikkerhed, har Skoda gjort det muligt, at være praktisk og fornuftig samtidig med, at man har det sjovt. For ligesom tilfældet er for de mere almindelige versioner af Octavia, bliver RS bygget i både en 5-dørs hatchback samt en Combi, som er Skoda'sk for stationcar.

Dynamik og smidighed
Octavia RS drives af den stærke 2.0 TFSI turbomotor - med 200 hk. Og sammen med et maksimalt drejningsmoment på imponerende 280 Nm i hele intervallet fra 1800 til 5000 omdrejninger/min. gør det kørslen utrolig dynamisk og smidig.

Accelerationen på 0-100 km/t på sølle 7,3 sekunder og en tophastighed på hele 240 km/t (7,5 sek og 238 km/t for Combi), gør Octavia RS til et særdeles kompetent alternativ til det eksklusive udvalg af hurtige sportsversioner i sit segment.

Blåt lyn
Octavia RS vil blive introduceret i den helt nye farve "Race Blue", men vil senere også kunne fås i gul, rød, sort og sølv - ligesom det er planen, at sætte en 2.0 TDI PD dieselmotor med 170 hk på markedet på et senere tidspunkt.

Prisen er endnu ikke fastsat og introduktionen i Danmark forventes at blive sidst på året.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.