• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. august 2005 - Pressemeddelelse - Fiat

Italiensk indtog

Fiat Danmark styrker sit forhandlernetværk

Fiat opruster i kampen om de danske bilkunder. Fiat opruster i kampen om de danske bilkunder.

Pressemeddelelse - Fiat
Fiat Automobiler Danmark styrker sin position på det danske bilmarked med nye stærke forhandlere. En af landets største Toyota-forhandlere - Daugaard Biler i København - begynder nu også at forhandle både Fiat og Alfa Romeo. Derudover kommer der to nye Alfa Romeo forhandlere samt en varebilsforhandler.

Daugaard Biler A/S i København, Rovsingsgade, og Fiat Automobiler Danmark har indgået et samarbejde, som betyder, at Daugaard vil forhandle Fiat og Alfa Romeo fra 1. september. Daugaard Biler har til dato været en af landets største Toyota-forhandlere - og det nye samarbejde er derfor en markant styrkelse af Fiats position på det danske marked.

Fiat indtager København
"Vi har ønsket os en stærk forhandler midt i hovedstaden, og det har vi nu fået. Med Daugaard Biler har vi både fået en yderst professionel kollega og en markant placering på bilmarkedet i København. Vi forventer os derfor meget af dette samarbejde," siger adm. direktør Niels Rønnebech, Fiat Automobiler Danmark.

Det har også været et mål for Fiat Danmark at styrke salget af varebiler i Århus. Det sker nu med et nyt samarbejde med Terminalen Århus A/S, som er meget stærk inden for salg af biler til erhvervskunder. Derudover kan Fiat Danmark også sige velkommen til to nye Alfa Romeo forhandlere. Jens Manniche A/S i Glostrup udvider fra 1. september deres aktiviteter til salg af Alfa Romeo. Og fra 1. juni begyndte Als Motor A/S også at sælge Alfa Romeo biler. I slutningen af august slår Als Motor A/S dørene op til deres nye store salgsbygning.

Tættere kundekontakt giver afkast
Styrkelsen af forhandlernetværket er en del af Fiat Danmarks omstruktureringsplan. Tilbage i 2002 begyndte selskabet at omstrukturere og tilpasse sit forhandlernetværk med blandt andet det formål at komme tættere på kunderne og tilbyde en bedre service. Planen virker, hvilket også har medvirket til positive resultater for 2004.

"Tiden er derfor inde til oprustning med flere salgssteder og dermed også flere servicesteder for Fiats kunder," siger Niels Rønnebech og fortsætter:

"Vi står over for to vigtige lanceringer: Alfa Romeo 159 kommer til Danmark i oktober, og omkring årsskiftet kan vi præsentere en ny spændende Punto for danskerne. Med de nye salgssteder får de to nye biler et rigtig godt udgangspunkt på det danske marked - dette gælder ikke mindst for den ideelle bybil, Grande Punto, som nu får en central platform i hovedstaden."



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.