• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. august 2005 - Pressemeddelelse - Mitsubishi

Europæisk succes

Mitsubishi fortsætter fremgangen i Europa

Mitsubishi Colt er siden introduktionen sidste år, blevet kåret som Mitsubishi Colt er siden introduktionen sidste år, blevet kåret som "Årets bil i Danmark 2005" af en uvildig jury af danske motorjournalister.

Pressemeddelelse - Mitsubishi
Det går godt for Mitsubishi på det europæiske markedet. Bilsalget går frem med den nye Colt, Årets bil 2005, i spidsen.

Det stigende salg af Mitsubishi biler i årets første 5 måneder viser, at den fremgang, der startede for to år siden, fortsætter med en solid salgsstigning på 22% (137.088 solgte enheder imod 112.579 biler i samme periode sidste år).

Det vigtigste marked i Europa er fortsat Rusland, hvor der blev solgt 24.726 biler i perioden januar til juni.

Skarpladt Colt
Det vigtigste Mitsubishi produkt i Europa er den nye Colt der er solgt i knapt 38.000 eksemplarer i årets første måneder. Mitsubishi Lancer, der herhjemme sælges som stationcar fra 205.000 kroner, har allerede solgt mere end 28.000 enheder i år, og er den mest importerede udenlandske bilmodel i Rusland, hvor bilen også blev kåret som årets bil 2005.

Mitsubishi Motors fortsætter med andre ord fremgangen i 2005, hvor den 136 hk stærke Grandis DI-D diesel bliver introduceret efter sommerferien. Senere kommer den 280 hk stærke Lancer Evolution IX og den elegante Colt coupe-cabriolet.

Med disse produktnyheder in mente virker det ikke usandsynligt at Mitsubishi Motor vil kunne opnå det annoncerede salgsmål for Europa, på 260.000 biler i 2005.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.