• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. maj 2000 - Mazda

Mazda 323 i nye klæder

Mazda går sommeren i møde med en helt ny serie modeller i det omfattende 323-program.

Mazda 323 F 1,8 SLX er den hidtil mest luksuriøse udgave af den 5-dørs F-model. Mazda 323 F 1,8 SLX er den hidtil mest luksuriøse udgave af den 5-dørs F-model.

Den nye topmodel har fået navnet 323 F 1,8 SLX. F betyder, at det er den 5-dørs udgave af 323, den med indbygget stationcar, 1,8 betyder, at motoren er Mazdas kraftige og støjsvage på 114 HK, og SLX betyder en særligt indrettet kabine og en lang liste over standardudstyr.

Kabinen i 323 F 1,8 SLX er forsynet med sæder, der ifølge Mazda, tilbyder høj komfort og støtte de rigtige steder, uden det af den grund bliver vanskeligt at komme ind og ud af bilen.

Stofkvaliteten er sort velour, sæderne er lavet til at holde i mange år, og som noget nyt har Mazda lagt en sølvfinish mellem selve sædernes siddeflade og ryglæn, og på støttepuderne på siden af sæderne.

Den nye sølvfinish går igen i hele kabinen. Der er sølvfinish på centerkonsollen omkring de indvendige dørhåndtag og på beskyttelsespladen omkring kontakterne til de el-drevne sideruder og spejle. Den nye topmodel af 323 har også fået hvide instrumentskiver med rød baggrundsbelysning, der gør det let af aflæse instrumenterne om natten. Kabineindretningen i 323 F byder blandt andet på nedfældeligt passagersæde og længdejusterbart bagsæde. Mazda 323 1.8 SLX koster kr. 186.992 plus levering og evt. metallak.

Mazda 323 Style
1,5 udgaverne af Mazda 323 i både Sedan- og F-udgaven fås nu i en kampagneversion med navnet Style.

Når der står Style på en Mazda 323, betyder det et højere udstyrsniveau, det betyder aktiv og passiv sikkerhed i bilen, og frit oversat betyder Style samme lange liste af udstyr som GLX-modellerne, men nu med CD-radio og alu-fælge som standardudstyr.
Mazda 323 Sedan 1,5 Style koster 178.990 kr., mens den 5-dørs F model Style koster 176.993 kr.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.