• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. august 2005 - Pressemeddelelse - Opel

Vandt ny Vectra

Vinder af Opel Vectra stod for 1.040 testkørsler

Thorkild Hansen blev lokket til Opel forhandleren Als Motor, hvor han blev overrasket af sælgeren Harry Nicolaj med blomster og beskeden om, at han havde vundet en Vectra 1,8 Wagon. Thorkild Hansen blev lokket til Opel forhandleren Als Motor, hvor han blev overrasket af sælgeren Harry Nicolaj med blomster og beskeden om, at han havde vundet en Vectra 1,8 Wagon.

Pressemeddelelse - Opel
Thorkild Hansen fra Broager var en af 250 personer, som deltog i et to måneders Opel program, hvor deltagerne skulle få så mange bilister som muligt til at prøvekøre Opel biler. Han er i dag ejer af en Opel Vectra 1,8 Wagon, idet han stod for 1.040 testkørsler, 100 flere end nummer to på listen.

125 Opel biler blev sat ind i to omgange på hver en måned, og det gav samlet over 23.500 prøvekørsler i løbet af maj og juni.

Opel Selected Driver
Programmet blev kaldt "Opel Selected Driver" og havde som mål at få mange til at sætte sig bag rattet i en Opel model, så de derved direkte kunne opleve den kvalitet og køreglæde, der er forbundet med bilerne.

Thorkild Hansen var således en af 250 "ambassadører", der gav andre en førstehåndoplevelse af, hvordan det er at eje en Opel Astra, Opel Vectra eller Opel Meriva.

Marketingchef Steen Davidsen hos Opel importøren glæder sig over afviklingen, som må kaldes en stor succes for en ny idé.

Dansk afvigelse
Det danske arrangement med "ambassadører" var lidt forskelligt for det, der blev etableret i næsten 40 andre lande i Europa, hvor 550.000 bilister lånte en af de over 35.000 Opel biler, der blev sat ind til brug for udlån til kunder og vordende kunder i en fire måneders periode.

Produktionsingeniør Thorkild Hansen nåede de mange testkørere ved at lave en plan for, hvordan bilen gik videre fra den ene testkører til den næste blandt venner og bekendte. Om aftenen anvendte han den lokale døgnåbne Shell tank som base for udlån til interesserede.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.