• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. august 2005 - Pressemeddelelse - De Danske Bilimportører

Bilsalg i bedring

Det danske personbilsalg på vej mod normalisering

Med 450 solgte biler lagde Toyota Avensis sig i en klar førerposition i forhold til nummer to Hyundai Getz, der solgte i 369 eksemplarer. Med 450 solgte biler lagde Toyota Avensis sig i en klar førerposition i forhold til nummer to Hyundai Getz, der solgte i 369 eksemplarer.

Pressemeddelelse - De Danske Bilimportører
Der rullede 10.978 fabriksnye biler ud fra landets bilforhandlere i juli. Dermed steg salget med 19 procent i forhold til juli 2004. De private husholdninger tegnede sig for en stigning på 27 procent ved at købe 7.387 biler i juli sammenlignet med 5.819 i juli sidste år.

"Vi kan med tilfredshed konstatere, at det høje privatforbrug fortsætter med at smitte af på bilsalget. Fortsætter denne udvikling året ud, vil det samlede salg af personbiler runde 140.000 i 2005 svarende til vore tidligere prognoser. I så fald vil der være tale om en normalisering af markedet for nye biler," udtaler Bent Mikkelsen, adm. direktør hos De Danske Bilimportører.

Varebilssalget er ved at miste pusten
Der kom 3.236 nye varebiler på gaden i juli måned. Dermed steg salget mindre end en procent i forhold til juli 2004. I årets første syv måneder udviser salget en stigning på knapt 28 procent sammenlignet med samme periode i 2004.

Der blev indregistreret 336 nye lastbiler i juli, hvilket er en stigning på 2 procent i forhold til samme måned sidste år.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.