• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. maj 2000 - Suzuki

Mere udstyr for pengene i Suzuki Swift

Nu introducerer Suzuki to nye udgaver af Suzuki Swift 3-dørs, som byder på ekstra udstyr for pengene.

Suzuki Swift GLS Plus til kr. 113.000 kører op til 18,2 kilometer literen. Suzuki Swift GLS Plus til kr. 113.000 kører op til 18,2 kilometer literen.

De to modeller er en 1,0 GLS Plus og 1,3 GLS Plus, der er blevet peppet op med en række udstyrsdetaljer, der gør bilen mere sporty.

Udover det normale Swift-udstyr som ABS, airbags, el-ruder, el-spejle og centrallås er GLS Plus også udstyret med hækspoiler, tågelygter foran, lakerede sidespejle, fjernbetjent centrallås, sportssæder foran, blå instrumenter, udstødningsrørhale og metallak.

Prisen for GLS Plus modellerne er kun kr. 112.991,- for 1,0-udgaven, mens 1,3-udgaven koster kr. 124.996,-. Det er en merpris på 3.000 kr. i forhold til de normale Swift modeller.

Legendarisk benzinøkonomi
På trods af at Suzuki Swift har fået mere udstyr end normalt, er der ikke ændret på benzinøkonomien. Suzuki Swift 1,0 GLS Plus kører 18,2 km/l i gennemsnit i henhold til EU-normen, mens 1,3 GLS Plus kører 16,9 km/l. Det udløser en halvårlig ejerafgift på henholdsvis 460 kr. og 690 kr., som begge ligger blandt de billigste i Danmark. Herudover har benzinøkonomien også stor betydning for det samlede regnskab - især i betragtning af de stigende benzinpriser. Der kan således nemt spares ca. 20% på det årlige budget til benzin og ejerafgift ved at vælge en Suzuki Swift frem for en mere benzinslugende bil.

Suzuki Swift GLS Plus er dermed ikke kun udstyret med en lang række detaljer og udstyr, den tilbyder også en billig pris, en god benzinøkonomi og en lav ejerafgift.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.