• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. august 2005 - Pressemeddelelse - Honda

Ny Honda Hybrid

Honda annoncerer udviklingen af nyt hybridsystem

Honda har annonceret udviklingen af sit nye hybridmotorsystem. Honda har annonceret udviklingen af sit nye hybridmotorsystem.

Pressemeddelelse, Honda
Honda har annonceret udviklingen af sit nye hybridmotorsystem, der skal anvendes første gang i den helt nye Civic Hybrid, som efter planen skal lanceres i 2006.

Det nye system omfatter en 1.339 cm3 3-trins i-VTEC-motor, der med udnyttelse af Hondas intelligente VTEC-system (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control) arbejder med tre trin for ventiltimingen (lavt omdrejningstal, højt omdrejningstal og cylinder-pause-funktion), kombineret med en mere kompakt version af Hondas IMA-system (Integrated Motor Assist) med større virkningsgrad.

Intelligente motorfunktioner
Det nye Honda hybridsystems intelligente motorfunktioner og forbedrede IMA kombineret med egenskaber, der sænker den interne friktion, gør det muligt at opnå en ca. 20 % effektforøgelse i forhold til det nuværende Civic hybridsystem.

Det giver samme kraftige præstationsniveauer som en 1,8-liters motor, samtidig med at det forbedrer brændstoføkonomien, reducerer systemets samlede størrelse med 5 % og opnår verdens laveste emissionsniveauer.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.