• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. august 2005 - Pressemeddelelse, Honda

Privat brintbil

Honda leverer første private brændselscellebil

Familien Spallino vil være de første, der benytter Californiens brinttankstationer ved landevejen. Familien Spallino vil være de første, der benytter Californiens brinttankstationer ved landevejen.

Pressemeddelelse, Honda
Honda er den eneste bilproducent, der har fået godkendt en brændselscellebil til almindelig daglig brug, og den første, som tilbyder sin teknologi til en privatkunde.

Den revolutionerende Honda FCX, en avanceret brintdrevet brændselscellebil, vil blive leaset til verdens første privatkunder, Jon og Sandy Spallino i Californien, USA, for en toårig periode.

Brint til daglig brug
Familien Spallino vil benytte FCX til normal daglig brug, herunder kørsel til og fra arbejde, til at køre børnene i skole med, til indkøb og andre dagligdags ærinder. FCX'en, der leases til familien Spallino, vil være den første af flere FCX-biler, der leases til privatkunder i løbet af det næste år.

Familien Spallino vil være de første, der benytter Californiens brinttankstationer ved landevejen, en infrastrukturudvikling i hele staten, der skal give private forbrugere adgang til at tanke brint.

Hondas førende position inden for brintteknologi til biler kommer også til udtryk i en flåde på 13 FCX brændselscellebiler i regelmæssig daglig brug i USA og 5 i Japan.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.