• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. juni 2005 - Pressemeddelelse Autocom A/S og BilpriserPro A/S

Autocom deles på midten

Bilpriser.dk og bilauktionen deles i venskabelig skilsmisse

Brødrene Martin og Peter Grøftehauge har skabt en ægte dansk iværksættersucces. I midten ses faderen Niels Grøftehauge fungerer som markedsanalytiker for BilpriserPro. Brødrene Martin og Peter Grøftehauge har skabt en ægte dansk iværksættersucces. I midten ses faderen Niels Grøftehauge fungerer som markedsanalytiker for BilpriserPro.

Pressemeddelelse, BilpriserPro, Jeppe Lykke Hansen
Det er ikke menneskeligt muligt at fokusere på to ting på samme tid. Derfor vælger Autocom A/S nu at dele sig i to, så både vurderingsdelen og auktionsdelen af forretningen fremover kan få fuld ledelsesmæssig opmærksomhed. Opsplitningen betyder, at Autocom A/S' auktionsdel, hvilket vil sige bilauktionen Autocom.dk i Danmark samt Autorola-auktionerne i Tyskland, Østrig, Holland, Sverige, Storbritannien og Nordirland, fortsat vil høre under direktør Peter Grøftehauge, mens vurderingsdelen, Bilpriser.dk i Danmark, Autobudget.de i Tyskland samt det professionelle vurderingsprogram Autocom Prisberegning, kommer under broderen Martin Grøftehauge.

Virksomheden bag auktionerne fortsætter under Autocom-navnet, mens virksomheden bag vurderingsprodukterne får navnet BilpriserPro A/S. Det betyder samtidigt, at Autocom Prisberegning skifter navn til BilpriserPro Prisberegning. Opsplitningen og navneskiftet træder i kraft fra og med 1. juli 2005.

Travlt med Autocom.dk
"Vi har haft så travlt med auktionen, at vi ikke har fået udviklet mange af de vurderingsprodukter, vi har haft på tegnebrættet. Dem ser jeg frem til at komme i gang med," udtaler direktør for BilpriserPro, Martin Grøftehauge.

"Vores internationale ekspansion med auktionen kom i første række, men nu er det blevet vurderingsprodukternes tur til for alvor at vise deres værd og udfolde deres fulde potentiale i Danmark såvel som udlandet."

Peter og Martin Grøftehauge vil fremover have indvirkning på hinandens arbejdsområde gennem det fælles holdingselskabs bestyrelse.

Forbrugerne gavnes
Brugerne kommer ikke umiddelbart at mærke noget til opsplitningen, men da den forventes at sætte udviklingshastigheden i vejret, betyder det, at både bilauktionen Autocom.dk og Bilpriser.dk i løbet af kort tid vil blive mærkbart forbedret til gavn for brugerne.

Autocom A/S og de nye selskaber ejes ligeligt af de to brødre, der havde et overskud efter skat på 2.191.632 kroner i sidste regnskabsår. Brødrene har indtil videre ansat 46 medarbejdere, men dette forventes øget til omkring 60 ved årsskiftet.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.