• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. juni 2005 - Pressemeddelelse - Skoda

Tour de Skoda

Skoda er atter hovedsponsor ved Tour de France

Skoda startede som cykelfabrik - og interessen for cykler holdes i live den dag i dag. Skoda startede som cykelfabrik - og interessen for cykler holdes i live den dag i dag.

Pressemeddelelse, Skoda, Lisbeth Nielsen
Lørdag 2. juli lyder startskuddet til det 92. Tour de France, og også i år er Skoda hovedsponsor ved det 3.600 km lange og ekstremt krævende cykelløb.

Dette ses meget tydeligt på de ca. 175 biler, som bliver stillet til rådighed for løbsledelsen, og som alle er af mærket Skoda. Det vil sige, at utrolig mange - lige fra Jean-Marie Leblanc stående i sin specialbyggede Skoda Superb 2.8 V6 til alle organisations-medlemmerne og et stort antal partnere og journalister vil få fornøjelsen af at følge Touren i enten en Superb, en Octavia eller en Fabia.

Skodas sammenhold
At Skoda vil blive meget synlig understreges kun af, at flere importører har indgået lokale aftaler om bilsponsorat af et nationalt cykelhold. For Danmarks vedkommende har Skoda som bekendt indgået aftale med det succesrige Team CSC, som ledes af forhenværende cykelrytter - og Tour de France vinder - Bjarne Riis. Team CSC vil derfor kunne ses dels i Superb som sportsdirektørbil og dels i den nye Octavia Combi som følgebiler.

Skodas tætte samarbejde med cykelsporten og Team CSC er en naturlig konsekvens af en historisk interesse for cykler, idet selve grundlæggelsen af Skoda-fabrikken kan dateres tilbage til 1895, hvor man begyndte af fremstille cykler præcis samme sted i Mlada Boleslav, Tjekkiet, hvor et stort antal Skoda-biler i dag dagligt løber af samlebåndet.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.