• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. juni 2005 - Pressemeddelelse - Volkswagen

Ny Passat Variant

Rummelig og elegant stationcar får premiere til oktober

Den nye Passat Variant kommer til Danmark til efteråret. Den nye Passat Variant kommer til Danmark til efteråret.

Pressemeddelelse, VW, Janne Degn Skalkam
Præ-produktionen af den nye Volkswagen Passat Variant er begyndt. Ligeså er nedtællingen til introduktionen, der finder sted hos de danske Volkswagen-forhandlere omkring efterårsferien.

Passat Variant er, som det fremgår af navnet, en version af den populære Passat, hvis nyeste generation havde premiere i foråret. Vender man blikket mod déns kvaliteter, er der god grund til at se frem til den nye stationcar.

4,3 millioner Passat
Til dato er Passat Variant fremstillet i mere end 4,3 mio. eksemplarer. Succesen grunder i den udprægede funktionalitet, som løbende er blevet perfektioneret fra modelskifte til modelskifte, kombineret med et appetitligt og elegant design.

Kerneværdien for Passat Variant udtrykkes - i sagens natur - gennem et overdådigt bagagerum med en kapacitet på 603 liter og 638 kg. Lægges bagsæderne ned, øges pladsforholdene dramatisk til 1.731 liter. I den kommende Passat Variant kan passagererne også glæde sig over endnu større rummelighed i kabinen.

Dynamisk design
Passat Variant har for længst afkræftet myten om, at en stationcar blot er en praktisk, men gumpetung afart af en almindelig personbil. Der er kælet for designet, og resultatet er en smagfuld og atletisk fremtoning, uanset hvilken vinkel man betragter bilen fra.

Det dynamiske præg går igen i køreegenskaberne, der forener det sikre med det fornøjelige. Hvad angår udstyr og tekniske finesser, er stilen lagt på samme høje niveau som i den nye Passat - og med tryk på komfort, sikkerhed, kvalitet og raffinement.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.