• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. juni 2005 - Pressemeddelelse, Ulla T. Ritter, Audi

Audi mod US-truck

Audi A4 modtager topkarakter i amerikansk crashtest

Audi A4 er testet mod en typisk amerikaner-SUV med flot resultat. Audi A4 er testet mod en typisk amerikaner-SUV med flot resultat.

Pressemeddelelse, Ulla T. Ritter, Audi
Det velansete amerikanske Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) har givet Audi A4 topkarakteren "best pick". Dette er resultatet af en sidecrashtest i USA, som bilen deltog i. Sammen med resultatet fra frontalcrashtesten med 64 km/t opnåede Audi A4 topbedømmelsen "double best pick".

IIHS gennemfører på vegne af de amerikanske forsikringsselskaber regelmæssigt crashtest af alle typer personbiler for at undersøge sikkerhedsstandarden. Resultaterne vækker stor opmærksomhed i fagkredse og hos bilkøbere - også uden for USA's grænser.

SUV-test
I forbindelse med IIHS-sidecrashtest bliver bilen udsat for en sidekollision med 50 km/t fra en bevægelig barriere, der er udformet som fronten på en pickup eller en SUV. Derefter analyseres deformationerne af bilens struktur samt kinematikken og belastningen af passagererne.

I den forbindelse opnåede Audi A4 forbilledligt lave belastningsværdier takket være det stabile karrosseri og de standardmonterede sikkerhedssystemer inkl. hovedairbagsystemet sideguard.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.