• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. juni 2005 - Pressemeddelelse - Volkswagen

Velgørende Volkswagen

VW nr. 100.000.000 overgivet til forening for kronisk syge

Organisation for sygdomsramte får glæde af jubilæumsbilen - Volkswagen nummer 100.000.000. Organisation for sygdomsramte får glæde af jubilæumsbilen - Volkswagen nummer 100.000.000.

Pressemeddelelse - Janne Degn Skalkam - Volkswagen
Den tyske forbundspræsidents hustru, Eva Luise Köhler, fik den 24. maj overrakt nøglerne til en ganske særlig sølvfarvet Volkswagen Touran, nemlig Volkswagen nummer 100 mio.

Præsidentfruen modtog bilen af Volkswagen-koncernens øverste chef, Bernd Pischetsrieder, ved en ceremoni i AutomobilForum Berlin. Jubilæumsbilen beholder hun ikke, men overdrager den til en selvhjælpsforening for kronisk syge.

100 millioner kunder
Ved den festlige overrækkelse af bilnøglerne betonede Bernd Pischetsrieder: "100 mio. biler af mærket Volkswagen betyder ligeså mange kunder, og dem føler vi os særligt forpligtede overfor. Volkswagen er i sin selvforståelse andet end blot fabrikation af biler, Volkswagen står i lige så høj grad for samfundsmæssig ansvarlighed, som den bliver udtrykt gennem socialt engagement."

"100 mio. biler har medarbejderne hos Volkswagen indtil videre produceret," sagde fru Köhler. "Jeg er taknemmelig for at få lov til modtage nummer 100.000.000 på vegne af ACHSE, som er en selvhjælpsorganisation for personer med sjældne kroniske sygdomme. Hermed bliver organisationen mobil, hvilket er en stor hjælp for de hårdt ramte mennesker."

Netværk af patientforeninger
ACHSE er et netværk af 33 tyske patientforeninger, som tager sig af både syge børn og voksne samt deres pårørende.

Lider man af en sjælden sygdom, kæmper man med ganske specielle problemer, som ACHSE gerne vil gøre almenheden, men især læger og terapeuter, opmærksom på.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.