• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
31. maj 2005 - Pressemeddelelse Toyota

Toyota cruise & camp

Land Cruiser som camper til 60 % registreringsafgift

Land Cruiser Camper ligner en helt almindelig Land Cruiser. Land Cruiser Camper ligner en helt almindelig Land Cruiser.

Pressemeddelelse Toyota
Land Cruiser Camper ligner en helt almindelig Land Cruiser. Forskellen ligger i ombygningen, hvor sædekapaciteten er reduceret fra otte til syv sæder. Dertil kommer det specielle Camper-udstyr, som indeholder hævetag med teltdug, spisebord, køkken og drejbart midtersæde samt fire sovepladser.

Udover to forsæder er bilens siddepladser fordelt med to siddepladser bag forsæderne og tre siddepladser på bageste række. Bilens køkken er anbragt i højre side bag forsædepassageren, og bilens tagkonstruktionen er lavet som et hævetag i aluminium. Der kan indrettes to sovepladser bagerst i kabinen med de bageste sæder slået op og desuden to sovepladser i hævetaget.

Common-rail
Land Cruiser Camper fås i to udstyrsvarianter og én motorvariant. Motoren er den kraftige 3,0-liters common-rail dieselmotor på 166 hk med et drejningsmoment på 410 Nm kombineret med en 6-trins manuel gearkasse med reduktionsgear samt centerdifferentiale.

Standardudstyret i alle versioner omfatter skærmforøgere, 17'' aluminiumsfælge, trinbræt, tågeforlygter, tagræling, forlygtevaskere, radio med CD changer og ni højttalere inkl. subwoofer, fuldautomatisk klimaanlæg, optitron-instrumentering, fartpilot, fjernbetjent centrallås, el-ruder og spejle, læderrat samt sædevarme.

Som standard sikkerhedsudstyr kan nævnes permanent firhjulstræk, 3 punkts seler og nakkestøtter ved alle pladser, 6 airbags (front side, gardin), ABS med EBD/BA, VSC samt A-TRC samt selealarm for fører & passager.

Som fabriksmonteret ekstraudstyr er der mulighed for at tilkøbe 5-trins automatgear (standard til automatgear følger DAC/HAC Down-assist control/Hill-start assist control), læderindtræk med el-justerbare forsæder og full-map navigationssystem med touch screen.

Land Cruiser Camper har samme køreegenskaber og fleksibilitet som en almindelig Land Cruiser men har reduceret registreringsafgift til 60%. Den kan køres med almindeligt kørekort, og har samme grønne ejerafgift som en almindelig Land Cruiser MPV svarende til kr. 4.810 halvårligt.

Land Cruiser Camper koster fra kr. 511.276,- ekskl. leveringsomkostninger. Metallak koster kr. 2.852.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.