• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. maj 2005 - Pressemeddelelse, Sportscar Event og Nyt om biler

Sportscar Event 2005

Nu kan drengedrømmene blive til virkelighed

En af stjernerne til Sportscar Event 2005: En ufattelig gul Ford GT. En af stjernerne til Sportscar Event 2005: En ufattelig gul Ford GT.

Pressemeddelelse, Sportscar Event og Nyt om biler
Så kører alle tiders drengedrøms-show, Sportscar Event på Jyllands-Ringen og KTI ind i sit fjerde år. Arrangementet med co-driver-ture i hurtige sportsvogne stiller op med en startliste over biler, der giver bildrenge i alle aldre åndenød. Og hvis solen skinner, vil der være så meget genskin i lakken, at solbriller bliver et must.

På listen over biler på de to baner er Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, Porsche; det hele. Men lige så vigtigt som de prangende sportsvogne er de små, der gør det muligt at få sig en tur fra 200 kr. og opefter.

For hvert år Sportscar Event har fundet sted, er der kommet flere, flere og flere for at få en tur.

- Bo Jørgensen, hvad er det præcis Sportscar Event kan?
- Svaret er ligetil. Vi er jo alle drenge, når det kommer til stykket, og til Sportscar Event kan vi drenge komme ud og få en tur i en ægte sportsvogn på en ægte racerbane. Det drømte vi om, da vi var drenge, og heltene hed Stewart og Belsø. Og det er jo det, knægtene nu til dags drømmer om, når de laver hjulspin på deres Play Station 2-spil, forklarer Lambo-Bo, der er den ene af de to organisatorer, de to øvrige er Jan Mathisen og Flemming Haslund, chefredaktør på bladet Nyt om Biler.

Sportscar Event 2005 køres både på KTI ved Roskilde og på FDM-Jyllands-Ringen ved Silkeborg. Det koster 35 kr. at komme ind. Turene koster fra 200 kr. Overskuddet fra de to Sportscar Event-dage går til Børnecancerfonden. Sidste år fik fonden en check på 251.000 kr.

10 PERLER FRA STARTLISTEN
// Ferrari 360 Coupé
// Lamborghini Gallardo
// Radical Turbo
// Lotus 111 R
// Lamborghini Diablo
// Ferrari 430 Spider
// Aston Martin DB9
// Caterham 7
// Dodge Viper
// Porsche Gemballa
- og så er der alle de andre

SPORTSCAR EVENT 2005 FAKTA
Søndag den 29. maj kl. 9.00-17.00
KTI ved Roskilde
Lørdag den 4. juni kl. 9.00-16.00
FDM Jyllands-Ringen ved Silkeborg
Mere info:



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.
KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.