• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. maj 2005 - Pressemeddelelse - Fiat

Italian Days

Frække, smukke biler og motorcykler med masser af fart

På danske plader koster den 17 millioner kroner. I weekenden kan du se den for en rund 80-krone. På danske plader koster den 17 millioner kroner. I weekenden kan du se den for en rund 80-krone.

Pressemeddelelse - Fiat
Er man vild med smukke og hurtige italienske biler som Ferrari og Lamborghini, eller er man til de fantastiske motorcykler fra Ducati og Aprillia. Så skal man ikke lade chancen forpasse, når Ferrari Owners Club lufter deres smukke og hurtige maskiner i København den 21. og 22. maj.

Der er skruet op for de brede fælge og masser af hestekræfter, når Ferrari Owners Club åbner for deres årlige arrangement, der vil få alle bil- og motorcykelentusiaster til at gå i selvsving.

"Det er tredje gang vi afholder arrangementet, og erfaringen fortæller, at der er en utrolig stor interesse for hurtige biler. Sidste år fik vi besøg af samlet 11.000 bilglade danskere. Den store interesse betyder, at vi i år har valgt at udvide fra kun Ferrari modeller til en bred vifte af hurtige italienske biler og motorcykler. Hele weekenden vil være spækket med mange italienske skønheder, spændende nyheder, fantastiske shows samt mulighed for en god bilsnak med ejerne af de udstillede biler og motorcykler," siger Peter Rygaard, formand for Ferrari Owners Club.

Fra Ferrari til Italian
De flere bilmodeller og motorcykler betyder, at Ferrari Days også har fået titlen Italian Days. På banen er der testkørsel, show og opvisning med verdens hurtigste biler fra f.eks. Ferrari, Lamborghini, Maserati samt motorcykler fra Ducati, Aprillia, Moto Guzzi og Benelli. Og på pladsen vil der være mere end 100 Ferrari biler - både klassikerne og modeller fra de seneste ti år.

Derudover kommer Lamborghini med alt, hvad de har af spændende nyheder. Maserati præsenterer en perlerække af modeller for første gang i Danmark. Og man vil kunne opleve den fantastiske F430 by Pininfarina, der for nylig blev præsenteret i Paris. Der er også mulighed for at nyde Ferrari fabrikkens seneste limiterede superbil - Ferrari Enzo - en bil, der kun fremstilles i 399 eksemplarer, og som for længst er udsolgt. På danske plader koster bilen 17 mio. kr. Endvidere vil der også være smarte og sportslige biler fra Fiat og Alfa Romeo.

Køb en co-driverplads
Ligesom de forrige år er der mulighed for at købe en plads som co-driver i en af de superhurtige biler. På pladsen vil der være spændende stande, hvor man kan købe en lang række tilbehør og souvenirs fra de repræsenterede mærker samt italiensk mad og drikke, mens man nyder de udstillede biler og motorcykler.

Udover Købehavn vil arrangementet også finde sted i Århus den 25. og 26. juni. I Århus vil der desuden være Danmarkspremiere på Ferrari F430 Spider.

Fakta
København: Den 21. - 22. maj, kl. 10.00-18.00. Baltikavej 23 (Færgehavn Nord)
Århus: Den 25. - 26. juni, kl. 10-18, Bruun's Galleri og Århus Havn
Entré: 80 kr. + gebyr via Billetnet. Ved indgangen 125 kroner. Børn under 10 år gratis

Flere oplysninger om Ferrari Days - Italian Days på: www.ferraridays.dk.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.