• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. maj 2005 - Pressemeddelelse - Audi

Tom K på podiet - igen

Sæsonens tredje DTM-løb gav endnu en podieplads til Tom K

Tom Kristensen er nu blot fem point fra den samlede førsteplads i sæsonens tredje DTM-løb. Tom Kristensen er nu blot fem point fra den samlede førsteplads i sæsonens tredje DTM-løb.

Pressemeddelelse, Audi, Ulla T. Ritter
Audi-køreren Tom Kristensen endte i sæsonens tredje DTM-løb atter på podiet, idet han på den belgiske bane Spa kørte sig flot fra en sjette- til en tredjeplads. Også den forsvarende mester Mattias Ekström kom på podiet for Audi med en andenplads.

"Det gik som håbet," sagde en tilfreds Tom Kristensen efter løbet. "Jeg fik en god start og også en god første omgang, hvor jeg kom forbi mine Audi-kolleger Pierre Kaffer og Christian Abt. Herefter lå jeg desværre for længe bag Marcel Fässlers Opel til at kunne nå med frem og dyste om sejren. Da jeg efter første pitstop kom forbi schweizeren i en fair, spændende duel gennem tre sving, havde jeg ingen problemer med at holde Jean Alesi bag mig i kampen om tredjepladsen. Havde jeg ligget længere fremme efter kvalifikationen, kunne det være blevet til en interessant kamp med Ekström og Hakkinen, men jeg er godt tilfreds. Jeg er nu blot fem point fra den samlede førsteplads, hvilket jeg ikke havde turdet tro på efter at være blevet skubbet af banen i første runde på Hockenheim. Vi er mange med i opløbet lige nu, men når vi får gjort flere erfaringer med den nye Audi A4, vil vi banke på helt i top," vurderer Kristensen.

Det danske es kunne sammen med resten af Audi-teamet glæde sig over, at det på Spa lykkedes at score flest point i mærke-mesterskabet. "Vi fik vist, at den nye A4'er allerede nu er god over en lang løbsstrækning. Det lover alt i alt godt for de kommende løb, der umiddelbart skulle ligge endnu bedre til Audi'erne," siger danskeren.

Næste afdeling køres om tre uger på den tjekkiske Brno-bane, hvor Tom Kristensen sidste år blev toer efter Mattias Ekström.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.