• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. maj 2005 - Pressemeddelelse - De Danske Bilimportører

Bilsalget steg 17 procent

Det danske personbilsalg ligger lunt i svinget

Suzuki Alto har med et salg på 541 indtaget førerpositionen som mest solgte bil i april måned. Suzuki Alto har med et salg på 541 indtaget førerpositionen som mest solgte bil i april måned.

Pressemeddelelse - De Danske Bilimportører
Der blev indregistreret 12.457 nye personbiler i april, hvilket er en stigning på 17 procent fra april sidste år til april i år.

De privates bilkøb steg med 24 procent fra 6.646 i april 2004 til 8.263 nye personbiler i april i år.

"Det er med tilfredshed, at vi kan konstatere, at salget af nye biler nu er på det højeste niveau i seks år. Vi mener dog, at der er grundlag for et større salg af nye biler set i lyset af det seneste års økonomiske opsving og det kraftigt stigende privatforbrug. De høje bilafgifter er nemlig i vidt omfang medvirkende til, at nye biler taber kampen mod andre varige forbrugsgoder, når der bydes op til forbrugsfest," siger Bent Mikkelsen, adm. direktør hos De Danske Bilimportører.

Varebilssalg steg med 23 procent
Der kom 4.342 nye varebiler på vejene i april. Det er fremgang på 23 procent i forhold til samme periode sidste år. I årets første fire måneder er salget steget med 27 procent fra 13.018 til 16.469 køretøjer.

I april blev der indregistreret 491 nye lastbiler. Det er en fremgang på små 13 procent i forhold til samme periode sidste år.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.