• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. maj 2005 - Pressemeddelelse - Opel

Travl vinder i hurtig bil

Stjerne for livet med 200 heste under motorhjelmen

Jacob Andersen med sit magtfulde køretøj, Opel Zafira Flexivan OPC med 200 hestes motor. Jacob Andersen med sit magtfulde køretøj, Opel Zafira Flexivan OPC med 200 hestes motor.

Pressemeddelelse - Opel
Jacob Andersen fik for alvor travlt, da de danske seere kårede ham som stjernernes stjerne ved finalen i "Stjerne For En Aften - Den Sidste Mission". Han har nu startet sin turne i Danmark i sin Opel Zafira Flexivan OPC, der med 200 turboheste under motorhjelmen er en af verdens hurtigste varebiler.

Importøren af Opel har ønsket at støtte Jacob med gennemførelsen af hans koncertplaner. Jacob spiller bl.a. på dette års Skanderborg Festival, Langelandsfestival, Løkken Koncert og Nibe Festival.

Drømmen gik i opfyldelse
Efter kåringen gik en 16 år gammel drøm i opfyldelse, da han turnerede Norden rundt som opvarmning for idolet John Fogerty. Jacob fik også tid til at gå i studiet og indspille nye versioner af de fire sange, han optrådte med i "Stjerne For En Aften".

Disse fire sange er nu tilføjet hans flotte debutalbum fra 2003 og er udsendt under titlen "Make It Better". Pladen understreger flot Jacobs store sang- og sangskrivertalent og rummer i den grad den saft og kraft, hans vokalpræstationer oser af, når han synger live.

Jacobs plade har i løbet af de første fire uger allerede solgt til en guldplade.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.