• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. april 2005 - Pressemeddelelse - Autocom.dk

Bedre firmabilssalg

Danske virksomheder outsourcer firmabilssalget

Salgschef for Autocom.dk Totalservice, Morten Holmsten, hjælper virksomheder med at optimere prisen på deres firmabiler. Salgschef for Autocom.dk Totalservice, Morten Holmsten, hjælper virksomheder med at optimere prisen på deres firmabiler.

Af Jeppe Lykke Hansen
Med Autocom.dk's Totalservice kan en virksomhed optimere salgsprisen på en firmabil så let som at bestille en pizza, og det får flere og flere danske virksomheder til kontakte Autocom.dk, når firmabilen skal udskiftes. Når først Autocom.dk er kontaktet, behøver virksomhederne ikke at foretage sig mere, men kan læne sig tilbage og vente på pengene for bilen. Prisen for at få Autocom.dk's totalservice er 2.500 kroner plus moms oveni i det normale salær, men det giver virksomhederne gerne, fortæller Autocom.dk Totalservices salgschef Morten Holmsten.

"Virksomhederne vil hellere koncentrere sig om deres kernekompetencer og drive deres daglige forretning, end bruge tid på at skaffe en ordentlig pris for firmabilerne. De har i høj grad set fordelene i at outsource den opgave til vores specialister," forklarer Morten Holmsten.

Garanteret salg
Når først en firmabil er tilmeldt med Totalservice garanterer Autocom.dk, at firmabilen er solgt inden for syv dage. Og virksomhederne har ingen garantiforpligtelser i forbindelse med salget.

"Vi tilbyder en tryggere form for bilsalg, og det er derfor, at så mange virksomheder er begyndt at vælge Totalservice. Virksomhederne vil altid tjene salæret hjem ved ikke at tabe arbejdsfortjeneste på at køre rundt og indsamle tilbud fra lokale bilforhandlere, men vores system sikrer også, at de altid vil få en endnu bedre pris, så der er dobbelt gevinst ved Totalservice," siger Morten Holmsten.

Daglige auktioner
Bilauktionen Autocom.dk er Danmarks absolut førende online bilauktion, og de daglige auktioner med 2.000 tilmeldte professionelle købere sikrer et effektivt bilsalg. Med Totalservice får virksomhederne adgang til alle fordelene ved den berømte bilauktion, men samtidigt undgår de at skulle bruge kostbar arbejdstid på firmabilssalget.

"Mange kunder på Totalservice har allerede forsøgt at sælge firmabilerne af andre kanaler, men har givet op på grund af utilfredsstillende bud og meget besvær ved at køre rundt til forhandlerne. Med Totalservice får de adgang til alle Autocom.dk's faciliteter uden at skulle bruge tid på at beskrive bilerne, og de slipper for en hver form for usikkerhed i forhold til deres beskrivelse og deres mindstepris," fortæller Morten Holmsten.

Professionel vurdering
Når en virksomhed bestiller Totalservice, får de samtidigt en professionel vurdering af firmabilens værdi, som kan danne grundlag for deres mindstepris.

Autocom A/S beskæftiger 46 medarbejdere. De primære arbejdsområder er udvikling og levering af online bilauktionssystemer, prisvurderingssystemer samt forbrugerhjemmesider til Danmark, Tysk-land, Holland, Østrig, og Sverige samt Storbritannien og Irland. Autocom A/S havde sidste regnskabsår et overskud efter skat på 2.191.632 kroner.

Klik ind på
www.autocom.dk/totalservice



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.