• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. maj 2000 - Hyundai

Hyundai Accent med individuelt design

Ny frontgrill giver mulighed for at "style" familiebilen efter egen smag.

Hyundais nye frontgril giver et markant anderledes udseende Hyundais nye frontgril giver et markant anderledes udseende

Den nye Hyundai Accent er for fjerde måned i træk placeret på listen over de 20 mest solgte biler i Danmark, med en 3. plads som foreløbig bedste placering.

Og nu bliver modellen mere fleksibel, når det gælder designet. Hyundai har nemlig gjort det muligt for køberne at "style" Accent'en efter egen smag. Der er udviklet en ny frontgrill, som kan eftermonteres som erstatning for den eksisterende. Selv om frontgrillen ikke fylder meget i sig selv, udgør den en iøjefaldende detalje i designet. Hyundai Accent får da også en markant anderledes fremtoning ved udskiftningen.

Hvor den "medfødte" frontgrill er meget åben og minimalistisk, er den nye betydelig tættere og mere klassisk i stilen. Hvad man vil foretrække er naturligvis smag og behag, men med den nye frontgrill får alle mulighed for at vælge deres favorit.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.