• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. april 2005 - Pressemeddelelse - Toyota

Naturens ambulance

Hurtig udrykning for Danmarks Naturfredningsforening

Toyota har indgået et spændende samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening, som i en ny Toyota HiAce hurtigt kan komme naturen til undsætning. Toyota har indgået et spændende samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening, som i en ny Toyota HiAce hurtigt kan komme naturen til undsætning.

Pressemeddelelse - Toyota
Danmarks Naturfredningsforening er en af deltagerne i Toyotas såkaldte Prius-ambassadør-program med det formål at udbrede kendskabet til den miljøvenlige hybrid-bil i Danmark.

Før Prius for en periode er trådt i miljøets tjeneste, havde foreningen faktisk slet ikke nogen bil, idet medarbejderne benytter kollektive transportmidler, når det er muligt, og lejer biler, når dét er nødvendigt.

Permanent ambulancetjeneste
Nu har Toyota imidlertid ydet en mere permanent ambulancetjeneste, som skal gøre det lettere og hurtigere for foreningens biologer og natureksperter at rykke ud, når naturødelæggelser truer, f.eks. i forbindelse med olieforurening eller andre miljøulykker.

Naturfredningsforeningen har fået en Toyota HiAce stillet til rådighed. Bilen er døbt "Naturens Ambulance", og er iøjnefaldende dekoreret for at gøre Danmarks Naturfredningsforening mere synlig rundt om i landet. Bilen skal også bruges til at transportere materialer og skilte til messer, dyrskuer og andre arrangementer, hvor naturfredningsforeningen er til stede for at fortælle om arbejdet med at beskytte den lokale natur.

Direktør Gunver Bennekou fortæller, at medarbejderne allerede har så mange idéer til spændende og sjove projekter rundt om i landet, at "Naturens Ambulance" ikke kommer til at stå stille ret længe ad gangen.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.