• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. april 2005 - Pressemeddelelse - Skoda

Jubilæums-bil

Tjekkiske Skoda har produceret biler i 100 år

Fabia Century er en stationcar - eller en Combi, som de kalder det hos Skoda. Fabia Century er en stationcar - eller en Combi, som de kalder det hos Skoda.

Pressemeddelelse - Skoda
Skoda har produceret biler i 100 år, og det er der faktisk ikke mange mærker, som kan prale af. Det skal selvfølgelig fejres, og hvad er bedre til at fejre et bil-jubilæum med end en bil. Derfor kommer Skoda nu med Fabia Century.

Fabia Century er en stationcar - eller en Combi, som de kalder det hos Skoda - og fås i to motor-versioner, den økonomiske 1.2 med 64 hk og den stærkere 1.4 med 75 hk.

Også udstyrsmæssigt er Fabia Combi Century klædt rigtig godt på. Oven i Ambiente-udstyr som fx el-sidespejle, varme i forsæderne, fartpilot, aircondition, el-ruder foran, fjernbetjent centrallås, kørecomputer og det effektive antiudskridningssystem - ESP, får man i Century ydermere en praktisk parkeringssensor og rat, gearknop og håndbremsegreb i læder - helt uden at skulle betale mere.

Når man så samtidig får et meget rummeligt bagagerum - ja så er Fabia Combi Century et oplagt bud til den unge familie, som har brug for plads og samtidig sætter stor pris på både sikkerhed og komfort. Ligesom den er den perfekte bil til sommerferien sydpå.

Fabia Combi Century: 1.2/64 hk 172.000 kr. - 1.4/75 hk 182.000 kr. ekskl. leveringsomkostninger og laktillæg.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.