• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. april 2005 - Pressemeddelelse - De Danske Bilimportører

Afdæmpet bilsalg

Stigningen i salget af danske personbiler er aftagende

Med 581 solgte biler lagde Peugeot 307 sig i spidsen af bilsalgskurven foran Suzuki Alto, der solgte i 521 eksemplarer. Med 581 solgte biler lagde Peugeot 307 sig i spidsen af bilsalgskurven foran Suzuki Alto, der solgte i 521 eksemplarer.

Pressemeddelelse - De Danske Bilimportører
Der blev indregistreret 11.730 nye biler i marts, derved steg bilsalget 13 procent i forhold til marts sidste år. De private husholdninger tegnede sig for 7.866 personbiler, hvilket er en stigning på 14 procent i forhold til marts 2004, hvor det tilsvarende tal var 6.870.

"Det er tilfredsstillende, at salget af nye biler fortsat viser en positiv tendens, også selv om stigningen i marts måned er afdæmpet i forhold til årets første to måneder", udtaler Bent Mikkelsen, adm. direktør hos De Danske Bilimportører, han fortsætter:

"Vi er overbeviste om, at stigningen i salget af nye biler skyldes den gode danske økonomi og ikke mindst den positive udvikling i privatforbruget. Vi forventer, at denne udvikling vil fortsætte resten af året."

Stagnerende salg af varebiler
I marts blev der nyregistreret 4.058 varebiler. Det er en fremgang på 10 procent i forhold til samme måned sidste år. Stigningen i første kvartal var 25 procent sammenlignet med første kvartal i 2004.

"Tallene for marts indikerer, at salget af varebiler er ved at have nået et mætningspunkt", udtaler Bent Mikkelsen.

Indregistrering af lastbiler uændret
I marts blev der indregistreret 454 nye lastbiler. Det er på niveau med sidste år, hvor der blev indregistreret 457 køretøjer.

Første kvartal udviste en stigning på 6 procent i forhold til 2004.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.