• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. april 2005 - Pressemeddelelse - Chevrolet

Chevrolets salgssucces

Salget i Danmark steget med 95% efter navneskift

I august måned dukker den nye Chevrolet Matiz op hos de danske forhandlere. I august måned dukker den nye Chevrolet Matiz op hos de danske forhandlere.

Pressemeddelelse - Chevrolet
1. kvartal 2005 har vist sig at være en stor succes for de koreansk byggede Chevrolet-biler. Salget i Danmark er steget fra 545 stk. i de første tre måneder af 2004 til 1062 stk. i samme periode 2005 - en stigning på hele 95%.

Det er især lanceringen af den nye Nubira Stationcar, der med 287 registreringer har medvirket til succesen. Men også Kalos, Lacetti og Nubira sedan salget har bidraget til salgssuccesen.

Ny Matiz skal øge salget endnu mere
I august måned dukker den nye Chevrolet Matiz op hos de danske forhandlere. Og Matiz skal nok være med til at øge salget endnu mere hos Chevrolet.

Den lille bybil, der fås med to motor varianter på henholdsvis 0.8 og 1.0 liter, kommer til at koste fra kr. 99.995.

Ikke kun succes i Danmark
Det er ikke kun i Danmark, at Chevrolet er en salgssucces. I hele Europa er der solgt 57.500 biler, hvilket svarer til en stigning på 33,6% i 1. kvartal.

I Europa har Chevrolet øget deres markedsandel på totalmarkedet fra 0,8% til 1,11% i samme periode, mens Chevrolets markedsandel for personbiler i Danmark er steget fra 2,1% i 1. kvartal 2004 til 3,6% i samme periode 2005.

"Vores teams i Europa kan være stolte af, hvad vi har opnået på så kort tid. En forøgelse på næsten 34% i et meget konkurrencepræget marked, uden generel stigning i salget er bemærkelsesværdigt," udtaler Hardy Spranger, Exectutive Director hos Chevrolet Europe.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.