• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. april 2005 - Pressemeddelelse - Fiat

Himmelsk udsigt

Fiat Panda Sole har en personlighed der vækker opsigt

Fiat Panda Sole 1,2 - med udsigt til himlen. Fiat Panda Sole 1,2 - med udsigt til himlen.

Pressemeddelelse - Fiat
Det er ikke uden grund, at Fiat Panda blev kåret som årets bil i Europa 2004. Pandaen er nemlig helt i top, når det gælder design, komfort, økonomi og sikkerhed. Nu tilbyder Fiat denne smarte og charmerende bil med et helt unikt elektrisk panoramatag, der giver frit udsyn til himlen.

"I forvejen er Fiat Panda helt speciel. Med panoramataget bliver bilen unik. Panoramataget dækker næsten hele taget, så det er ikke kun dig, men også dine passagerer, der kan nyde det frie udsyn til himlen. Og med et enkelt tryk på en knap åbner det første del af taget af sig selv. Det helt specielle tag giver masser af lys og følelsen af frihed," siger Michael Thorø, Brand Manager hos Fiat Automobiler Danmark.

Panoramataget består af to gennemsigtige glaspaneler, der tilsammen dækker godt 70 procent af taget. Når soltaget åbnes helt, glider det forreste panel over det andet og danner en elegant vindspoiler bagtil. Denne manøvre tager blot syv sekunder. Og bliver solen for stærk, så er bilen udstyret med solgardiner under de to glaspaneler.

Kvik og økonomisk bil
Fiat Panda Sole er en frisk og særdeles benzinøkonomisk bil. Den har en livlig 1,2 liters 8V motor, som er udstyret med elektrisk drive-by-wire speeder. Det giver ekstra hurtig respons fra motoren, hvilket er med til at gøre Pandaen til en kvik og vågen bil. Og benzinøkonomien er helt i sin egen klasse.

Ved blandet kørsel kan du køre hele 17,9 km på literen. Så ikke nok med, at prisen er lav - Panda Sole er også billig at køre rundt i.

Sikker og let at styre
I det hele taget har Panda Sole alt, hvad du har brug for, når det gælder sikkerhed, komfort og plads til dine daglige gøremål. Bilen står godt fast på vejen under alle forhold, og den er som standard udstyret med 4 airbags. Og de fremragende køreegenskaber og ABS bremser med elektronisk fordeling af bremsekraften er med til at gøre Panda Sole til en bil med sikkerheden i top.

Samtidig er Pandaen let at styre. Med DualdriveTM servostyring kan du med et tryk på en knap gøre servomotoren til rattet ekstra letgående, så du kun behøver at bruge en enkelt finger til at dreje rattet.

"Fiat Panda Sole er især ideel til bykørsel. Udover at den er kvik og let at styre, så er bilen også nem at parkere. F.eks. giver den karakteristiske siderude i bagagerummet ekstra udsyn, når du skal parkere eller bakke. Det gør parallelparkering til en leg," siger Michael Thorø.

Masser af luksusudstyr
Panda Sole er som standard udstyret med masser af luksus. F.eks. har bilen radio med CD-afspiller, fjernbetjent centrallås, dualdrive servostyring, indfarvede kofangere og tagrælinger, der gør det nemt at transportere ekstra bagage på taget. Panda Sole er endvidere udstyret med en Tripcomputer, hvilket betyder, at du med tryk på knappen "trip" løbende kan få nyttige oplysninger frem i Multifunktionsdisplayet - oplysninger om bl.a. brændstofforbrug, gennemsnitsfart og totalt antal kørte kilometer.

Og som noget helt specielt får du med kampagneprisen på de 122.000 kr. nu også panoramataget, som ellers normalt koster 9.900 kr. ekstra.

Fakta
Fiat Panda Sole 1,2 med panoramatag: Kun 122.000 kr.
Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.