• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. marts 2005 - Pressemeddelelse - Fiat

Kreativt skulderklap

Fiat fik den kreative pris på bilmessen i Geneve

Fiat ser anerkendelsen fra CPG som et klart udtryk for, at virksomheden har valgt et helt rigtigt udtryk for præsentationen af Fiats produkter. Fiat ser anerkendelsen fra CPG som et klart udtryk for, at virksomheden har valgt et helt rigtigt udtryk for præsentationen af Fiats produkter.

Pressemeddelelse - Fiat
På den internationale bilmesse i Geneve vandt Fiats stand den kreative pris, som bliver uddelt af den 50 år gamle klub Publicity and Communications of Geneva (CPG). Af juryens bedømmelse fremgår det blandt andet, at Fiat fik tildelt prisen, fordi Fiats stand adskilte sig fra alle de andre ved at udtrykke livsglæde, dynamik, friskhed samt italiensk livsstil.

Fiats messestand blev udarbejdet af Fiats Brand Promotion team, som er ledet af Lapo Elkann. I den kreative udviklingsproces af standen blev der arbejdet målrettet for at skabe en klar forbindelse til Fiats sjæl, vision og evne til nytænkning. Og den kreative pris viser, at dette lykkedes til fulde.

Udover at være utrolige glade for den kreative pris, ser Fiat anerkendelsen fra CPG som et klart udtryk for, at virksomheden har valgt et helt rigtigt udtryk for præsentationen af Fiats produkter. Anerkendelsen er dermed med til at tegne et billede af en lovende fremtid for den nye Fiat Croma og alle de andre produkter, som blev præsenteret på standen.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.