• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. marts 2005 - Pressemeddelelse - Porsche

Hæder til Porsche

Porsche-chef tildelt prisen "Excellence in Leadership"

Porsches succes bygger på konsekvent kundefokusering, evnen til at være nyskabende samt et højt kvalitetsniveau. Porsches succes bygger på konsekvent kundefokusering, evnen til at være nyskabende samt et højt kvalitetsniveau.

Pressemeddelelse, Porsche, Annette Mønsted
Dr. Wendelin Wiedeking, chef for Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Stuttgart, er endnu en gang blevet tildelt prisen for "Excellence in Leadership" af den schweiziske Heinz Goldmann Foundation for international kommunikation. Porsche-chefen har således modtaget prisen seks gange i træk. Vinderen udvælges nøje af en jury bestående af en række internationale direktører.

Wiedeking fik overrakt prisen af kommunikationseksperten Goldmann ved kongressen "Managing Change - Leadership in Times of Economic Turbulence", der fandt sted i Wiesbaden i Tyskland den 11.-12. marts 2005. Her diskuterede 40 repræsentanter for førende virksomheder deres vigtigste management strategier. Goldmann roste Porsche-chefen i sin hyldesttale for hans præstationer som arbejdsgiver, der har ført Porsche fra det ene rekordår til det andet.

I samtale med Porsche-chefen forsøgte Goldmann at nå helt ind til hemmeligheden bag Porsches succes. En succes som bygger på konsekvent kundefokusering, evnen til at være nyskabende samt Porsches høje kvalitetsniveau. Ligeledes blev tyskernes karakteristiske flid, der hersker hos sportsvognsproducenten i Stuttgart, fremhævet. Wiedeking sagde:
"At læne sig tilbage og hvile på laurbærrene strider imod Porsches filosofi. Vi foretrækker derimod at arbejde hårdt i dag, så det også i morgen går godt for Porsche."



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.