• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. marts 2005 - Pressemeddelelse - Audi

Jyske Bank Audi-partner

Tom Kristensen glæder sig over dansk engagement

Jyske bank går ind i motorsport. Jyske bank går ind i motorsport.

Pressemeddelelse, Ulla T. Ritter, Audi
På et pressemøde i København offentliggjorde Audi en aftale, der gør Jyske Bank til officiel Audi-partner. Det var den øverste chef for Audi Sport, Dr. Wolfgang Ullrich og den 6-dobbelte danske Le Mans-vinder Tom Kristensen der præsenterede aftalen, og samtidig redegjorde de for perspektiverne i den.

"Vi er glade for at kunne byde Jyske Bank velkommen i Audi-familien og vi håber at dette blot er starten på et langt og udbytterigt samarbejde for begge parter. Igen i år har vi store ambitioner både på Le Mans og i den Amerikanske Le Mans-serie, og det er vores klare målsætning igen i år at stå øverst på skamlen begge steder."

Nye dimensioner
For Tom Kristensen er det første gang i karrieren han oplever, at en dansk virksomhed engagerer sig med det team han repræsenterer. Derfor giver aftalen dette års Le Mans en helt ny dimension for den 37-årige himmerlænding.

"Først og fremmest er det en helt uvurderlig moralsk opbakning for mig. For første gang i min karriere er der en dansk virksomhed, der virkelig har set mulighederne i motorsportens verden, og det betyder, at jeg nu for første gang er til start i en bil, hvor der er danskere med på andre fronter i teamet - og det er altså i et af de absolutte top teams."

Helt konkret får Jyske Bank en meget synlig placering på de to racere Audi, og det amerikanske Team Champion indsætter på Le Mans, og i den amerikanske Le Mans-serie, ALMS i 2005.

Om aftalen siger afdelingsdirektør Ivan Hansen, Jyske Markets:
"For et år siden indledte vi et samarbejde med Tom Kristensen, og det har faktisk på alle fronter overrasket os i positivt. Der har været utrolig stor positiv respons fra alle sider på samarbejdet. Vi med stor succes brugt samarbejdet aktivt i relation til vores største kunder, og dertil kommer den eksponering Tom Kristensen har givet os i medierne. Aftalen med Audi vil give os en markant eksponering både nationalt og internationalt og så giver den både Jyske Markets og Jyske Bank nogle meget interessante forretningsmæssige perspektiver."



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.