• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. marts 2005 - Pressemeddelelse - Skoda

Fabia februars nr. 1

Skoda Fabia bryder den franske dominans

Skoda Fabia fås i prisspændet fra 144.000 - 268.000 kr. eksklusiv leveringsomkostninger og evt. laktillæg. Skoda Fabia fås i prisspændet fra 144.000 - 268.000 kr. eksklusiv leveringsomkostninger og evt. laktillæg.

Pressemeddelelse, Lisbeth Nielsen, Skoda
Med et tal på 430 indregistreringer i februar måned alene kvalificerede Fabia sig fortjent til en absolut topplacering og med et bekvemt spring ned til den nærmeste konkurrent, må man sige, at de danske Skoda-forhandlere har gjort det rigtig godt.

Grunden til Fabias succes hos de danske forbrugere skal uden tvivl findes i en kombination af godt design, god kvalitet, gode motorer, højt udstyrsniveau og yderst attraktive priser.

Kampagne gav mersalg
At man netop i februar måned har kunnet få kampagnebilen Fabia Combi Free med både tagræling og original radio med cd-afspiller uden merpris, har helt sikkert gjort sit til det flotte resultat, og da der i skrivende stund kun er ganske få tilbage i salgslokalerne rundt omkring i Danmark, kan man godt gætte på, at der har været mange glade Fabia-billister på vej på skiferie i år.

Fabia fås i 3 chassis-typer - en smart lille hatchback, en praktisk og rummelig combi og en klassisk og stilfuld sedan. På den måde har Skoda sørget for, at der findes en Fabia til alle - både unge og ældre, singler og familier. Og med et godt og bredt motorprogram kan Fabia appellere til både den økonomiske bilist - og til den lidt mere legesyge.

Det er ingen hemmelighed, at det omfangsrige Ambiente-udstyr er populært hos Fabia-køberne. Langt de fleste Fabia bliver solgt i netop dette udstyrsniveau med standardpakken, og det tæller da også både semiautomatisk aircondition, fartpilot, multijusterbar førerplads, Isofix-beslag, fjernbetjent centrallås, el-rudehejs foran, el-opvarmelige forsæder, el-justerbare og -opvarmelige sidespejle, splitbagsæde, læselamper, 12V el-udtag og for de flestes vedkommende også det praktiske og sikre antiudskridningsprogram - ESP.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.