• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. marts 2005 - Pressemeddelelse - Skoda

Ny konceptbil fra Skoda

Skoda har verdenspremiere på designstudiet Yeti

Yeti skiller sig ud fra mængden ved sin mangel på brug af aggressive designelementer. Yeti skiller sig ud fra mængden ved sin mangel på brug af aggressive designelementer.

Pressemeddelelse, Lisbeth Nielsen, Skoda
Skoda Auto har på dette års Geneve-udstilling i starten af marts verdenspremiere på deres designstudie - Skoda Yeti.

Den kompakte SUV viser mærkets potentiale i et segment, som er helt nyt for Skoda Auto. Størrelsesmæssigt er Yeti placeret midt mellem det lille segment og lille mellem segmentet. En mellem-positionering, som er typisk for Skodas modeller.

Roomster og Yeti
Designstudiet Skoda Yeti viser de karakteristika, som er gældende for fremtidens Skoda-modeller, og som allerede blev indikeret af konceptbilen Skoda Roomster i Frankfurt 2003. Den afrundede forrude, den beklædte hjørnestolpe ved forruden og det karakteristiske kontrast-tag - bare for at nævne et par af elementerne i den nye design-trend.

Yeti skiller sig ud fra mængden ved sin mangel på brug af aggressive designelementer, og skal opfattes som den positive og venlige modpol til de traditionelle off-road'ere og SUV'ere. Dette koncept gør Yeti ligeså meget til en bybil, som den er klar til at køre sine passagerere langt ud i verden.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.