• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. februar 2005 - Pressemeddelelse - Chevrolet

Ny Matiz

Den nye Chevrolet Matiz får premiere i Geneve

Den nye Chevrolet Matiz får premiere på biludstillingen i Geneve. Den danske introduktion finder sted i juni. Den nye Chevrolet Matiz får premiere på biludstillingen i Geneve. Den danske introduktion finder sted i juni.

Pressemeddelelse - Chevrolet
Matiz er Chevrolets mindste bil. Men ikke desto mindre har den tidligere model solgt rigtig godt. 630.000 enheder er det blevet til i Europa i de sidste 8 år.

Nu kommer der en ny og forbedret udgave af den populære Matiz. Og den bliver vist første gang på den internationale biludstilling i Geneve.

Stadig under kr. 100.000
En af Chevrolet Matiz's styrker har altid været prisen. Og de konkurrencedygtige priser fortsætter. Der vil være mulighed for to motorstørrelser. En 0.8 liters motor, der starter ved kr. 99.995, og en 1.0 liters motor der starter ved kr. 109.995.

Endvidere vil der blive introduceret to udstyrsniveauer: S og SE. S-udgaven fås kun sammen med 0.8 liters motoren. Her vil udstyret bl.a. omfatte 4 airbags, centrallås og el-ruder foran. 1.0 liters motoren vil kun blive markedsført i SE udgaven, hvor man udover S udstyret bl.a. får CD-radio og el-justerbare sidespejle. Til 1.0 liters motoren har man desuden mulighed for at tilkøbe aircondition for kun kr. 5.000.

Billigere i drift
Chevrolet har, gennem forskellige tekniske forbedringer af motoren, vægtreduktion og en bedre vindmodstand, formået at forbedre brændstoføkonomien på den lille Matiz.

Begge motorer har således fået forbedret brændstofforbruget med hele 15%. 0,8 motoren kører nu 19.2 km/l og 1.0 motoren kører nu 17.9 km/l.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.