• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. februar 2005 - Pressemeddelelse - Honda

Ny MPV fra Honda

Hondas nye MPV-model FR-V er på vej til Danmark

Inden for et år kører den på de danske veje - Hondas nyskabende MPV-model FR-V. Inden for et år kører den på de danske veje - Hondas nyskabende MPV-model FR-V.

Pressemeddelelse -
Når biludstillingen i Geneve slår dørene op for 75. gang, er Hondas fokus avanceret teknologi. Den prisbelønnede dieselmotor, i-CTDi, får premiere i FR-V, og desuden fremvises den helt nye Legend samt en prøvemodel af Hondas nyeste kompakte C-MPV og brændselscellebilen FCX.

CR-V diesel lanceres i Danmark
Honda CR-V har konstant ligget i toppen af salgslisten over benzindrevne firehjulstrækkere i Europa og ikke mindst i Danmark. Kig derfor nærmere på CR-V diesel, som bliver lanceret i Danmark i løbet af april 2005. Den udgør en stærk konkurrent på markedet for dieselmodeller. Motoren i-CTDi på 2,2 liter med et bredt drejningsmomentområde og et topmoment på 340 Nm allerede ved 2.000 o/m giver markante fordele, når det drejer sig om ydelse.

Den nyskabende FR-V er på vej til Danmark
FR-V's smarte eksteriør, den særlige sædekonfiguration 3 + 3, de forskydelige og sammenklappelige midtersæder og det sammenklappelige bagsæde, som glider ned i gulvet, sikrer en flot entre på markedet for kompakte MPV'ere. Et nyt eksempel på en nyskabelse fra Honda.

Sædekonfigurationen er usædvanlig fleksibel. Når kabinen er fyldt med 5 passagerer plus føreren, er der plads til 439 liter bagage (VDA). Med tre passagerer på forsædet og sammenklappet bagsæde kan pladsen udvides til 1.049 liter. Hertil skal desuden lægges en lang række sikkerhedsfunktioner og et chassis med stor sporvidde, som minimerer risikoen for krængninger.

I Geneve har Honda også premiere på en ny dieselmodel, FR-V 2.2 i-CTDi. Med den meget populære dieselmotor har Honda skabt en alvorlig konkurrent inden for MPV-klassens kompaktsegment. Dieseludgaven af FR-V introduceres efter en fremgangsrig periode for Honda i Europa med en salgsstigning i 2004 på 17 %. Det er først og fremmest den voksende interesse for Jazz og Accord, hvor salget steg med henholdsvis 31 % og 51 %, som ligger bag den øgede omsætning.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.