• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. februar 2005 - Pressemeddelelse - Skoda

Ny Octavia Combi

Skoda nye Octavia har fået en Combi-storebror

Alle landets Skoda-forhandlere inviterer til gallapremiere på den nye Octavia Combi 12. marts. Alle landets Skoda-forhandlere inviterer til gallapremiere på den nye Octavia Combi 12. marts.

Pressemeddelelse, Lisbeth Nielsen, Skoda
Combi er som bekendt Skodas ord for stationcar, og den nye Octavia Combi har virkelig noget at have det hele i. Bagagerumspladsen er 580 liter eller 1620, hvis du lægger bagsædet ned. Det skulle være mere end rigeligt til selv den største barnevogn på markedet, eller til alt camping-udstyret til familiens 14-dages sommerferie i Italien.

Ligesom Octavia hatchback, er Combi fra basisversionen udstyret med fuld sikkerhedspakke, som bl.a. indbefatter 6 airbags, antiudskridningssystemet ESP, bremseassistent, deaktivering af passagerairbag, selestrammere for og bag, aktive nakkestøtter på forsæderne og isofix-beslag til montering af 2 barnestole på bagsædet.

Fokus på indretning
Komfortudstyret i de tre udstyrsniveauer, Classic, Ambiente og Elegance, er på det for Skoda velkendte høje niveau, ligesom der har været stor fokus på den praktiske indretning i kabinen. Bl.a. kan det asymmetriske splitbagsæde foldes ned i forholdet 1/3 - 2/3, og giver derved fleksibel mulighed for transport at lange/store genstande.

Motorprogrammet er identisk med Octavia hatchback - dvs. 1.6 MPI/102 hk - 1.6 FSI/115 hk og 2.0 FSI/150 hk benzin samt de to turbodieselmotorer 1.9 TDI PD/105 hk og 2.0 TDI PD/140 hk. Alle motorer fås i en automatgear-version, som for dieselmotorernes vedkommende betyder DSG - Direct Shift Gearbox, der er den nyeste udvikling indenfor automatgearkasser.

Rost undervogn
Octavia Combi benytter VW-koncernens meget roste undervogn med elektromekanisk servostyring, nydesignet foraksel og den nyudviklede multilink-bagaksel, som giver bilen fantastiske køreegenskaber.

Skoda Octavia Combi koster fra 241.000 kr. ekskl. levering og eventuelt laktillæg, hvilket er 15.000 kr. mere end for hatchback-versionen.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.