• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. februar 2005 - Pressemeddelelse - Porsche

Sejr i TÜV-rapport

Tyske TÜV: Porsche Boxster er af "bedste kvalitet"

Porsche Boxter: Næsten fejlfri. Porsche Boxter: Næsten fejlfri.

Pressemeddelelse - Annette Mønsted, Porsche
Porsche Boxster er vinder af den velrenommerede tyske TÜV Auto-rapport 2005. Med en fejlprocent på 2,6 har centermotor sportsvognen de færreste alvorlige fejl i en af TÜVs hovedinspektioner. Selskabets ingeniører har derfor kåret Porsche Boxster til "næsten fejlfri" og dermed den bedste vogn i gruppen af to til tre år gamle køretøjer.

2. og 3. pladsen i denne kategori gik til Mazda Demio (fejlprocent 2,8) og Audi A4 (fejlprocent 3,2). For andet år i træk har Porsche 911 vundet førstepladsen i gruppen af otte til ni og ti til elleve år gamle køretøjer.

Syv millioner inspektioner
Resultaterne i TÜV rapporten er baseret på data indsamlet gennem 7,65 millioner hovedinspektioner udført af selskabets ingeniører på personvogne registreret i Tyskland i 2004.

Skønt omkring 81% af alle køretøjer undersøgt på TÜVs inspektionssteder går igennem uden videre, er 18,7% af de undersøgte køretøjer behæftede med så alvorlige fejl, at de udgør en risiko for sikkerheden på vejene.

"Dette resultat er for os en belønning for og bevis på vores forøgelse af kvalitetsbevidstheden gennem de seneste år. Vores mål er at sikre en høj standard af kvalitet ikke kun i produktionen, men også at sikre grundlaget for et kvalitetsprodukt i selve udviklingsfasen," udtaler Wolfgang Dürheimer, medlem af Porsche ledelsen i Research og Udviklingsafdelingen, med henvisning til mærket der produceres i Zuffenhausen nær Stuttgart.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.