• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. februar 2005 - Pressemeddelelse - Volkswagen

Ægte folkevogn

Volkswagen er Danmarks største bilmærke

Volkswagen er Danmarks største bilmærke. Volkswagen er Danmarks største bilmærke.

Pressemeddelelse - Volkswagen
Skandinavisk Motor Co. A/S blev igen Danmarks største bilimportør i 2004, og Volkswagen, selskabets ældste mærke, blev det mest efterspurgte bilmærke.

Udviklingen i bilsalget var i årets begyndelse svag og gav ikke anledning til nogen stor optimisme for resten af året. Men i sidste halvdel af 2004 vendte billedet, og året sluttede meget positivt, specielt for Volkswagen.

Passat i top
Blandt personbilerne holdt Passat sig i top tre i hele sidste kvartal, og med en samlet salgsfremgang på mere end 44% tegnede Volkswagen sig for den mest markante fremgang blandt de europæiske bilmærker. Det var også positivt for mærket, at den nye Golf fik en fremgang på godt 32%, og Touran, der havde sit første år på bilmarkedet, opnåede en flot markedsandel på 1%.

Blandt varevognene blev Volkswagen med tre modeller - Touran Van, Transporter og Caddy Van - i top seks det suverænt mest købte bilmærke i 2004. Det var især de nye varevognsmodeller Touran Van og Caddy Van, der tegnede sig for positiv udvikling. For Touran Van så positiv, at den afsluttede sidste kvartal i 2004 som Danmarks mest købte varevogn.

Den meget positive udvikling styrker mærkets position i den samlede danske bilbestand, hvor Volkswagen i forvejen havde førstepladsen. Der er således både flest personbiler og flest varevogne af mærket Volkswagen i Danmark.

Desuden er det bemærkelsesværdigt, at når bilerne bliver over 10 år gamle, stiger andelen af Volkswagen yderligere.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.