• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. januar 2005 - Pressemeddelelse - Lexus

Koncept fra Lexus

Nyt Lexus-sportsvognskoncept med et stænk af Formel 1

Konceptbilen LF-A er en tydelig indikation af den retning, som Lexus-design vil følge i fremtiden. Konceptbilen LF-A er en tydelig indikation af den retning, som Lexus-design vil følge i fremtiden.

Pressemeddelelse - Lexus
Lexus viste på årets første internationale motorshow i Detroit, USA, en spændende 2-personers konceptbil med egenskaber som en sportsvogn og luksus som en Lexus.

Den nye konceptbil følger det nye Lexus-designkoncept, og er en vision på linje med koncernens Formel 1-satsning i bestræbelserne på at nå det ultimative forspring i forhold til konkurrenterne.

500 heste
Lexus LF-A er udstyret med en motor med en volumen på op mod fem liter og med en ydelse på mere end 500 hk. Med en kombination af optimal gearing, vægt og aerodynamik har LF-A en topfart, som nærmer sig 322 km/t.

Bilen er teoretisk set udviklet til at kunne køre parallelt med Toyotas Formel 1-program. Den vil til enhver tid kunne udstyres med motor og gearkasse kraftigt inspireret af den teknik, som anvendes i Formel 1.

Totalt set er konceptbilen LF-A en klar understregning og en tydelig indikation af den retning, som Lexus-design vil følge i fremtiden.

LF-A Specifikationer
2-personers ultra-high performance coupe
Akselafstand: 2.588 mm
Længde: 4.400 mm
Bredde: 1.860 mm
Højde: 1.220 mm
Hjulstørrelse, for: 245/40R19
Hjulstørrelse, bag: 285/35R19



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.