• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. januar 2005 - Pressemeddelelse - Mazda

Mazda i top

Japanske Mazda bedst i stor tysk kvalitetstest

Den seneste kvalitetsundersøgelse fra Auto Bild viser, at Mazda har noget at have selvtilliden i. Den seneste kvalitetsundersøgelse fra Auto Bild viser, at Mazda har noget at have selvtilliden i.

Pressemeddelelse - Mazda
Mazda har den bedste totalkvalitet, slår den tyske avis Auto Bild fast efter for fjerde gang at have gennemført Europas største kvalitetsundersøgelse af de 20 vigtigste bilmærker i Tyskland.

Auto Bilds undersøgelse er meget omfattende og indeholder syv forskellige kriterier: rapporter fra det tyske TÜV, læserreaktioner, værkstedstests, garantier, tilbagekaldelser, et rundspørge blandt 24.666 bilejere samt avisens egne langtidstests af nye biler.

At Mazda nu har opnået den højeste totalkvalitet foran Toyota, Honda, Nissan og Hyundai i Auto Bilds store kvalitetsundersøgelse skyldes ikke mindst avisens langtidstest over 100.000 km af en Mazda6. Resultatet af denne test var en kraftig understregning af Mazdas kvalitet - bilen havde ikke en eneste fejl under testen.

3 års ægte garanti
Mazda har siden 1992 tilbudt en af markedets bedste garantiordninger bestående af 3 års totalgaranti (eller 100.000 km) samt 3 års lakgaranti uden km-begrænsning. Mazda2, Mazda3, Mazda6 og Mazda RX-8 har desuden 12 års garanti mod rustgennemtæring.

Det betyder, at bilkøberne er væsentligt bedre stillet hos Mazda end hos de af konkurrenterne, der stadig kun opererer med to års reklamationsret, som er købelovens minimumskrav.

Garanti er først og fremmest et spørgsmål om tillid til egne produkter, og det har Mazda i rigt mål. Den seneste kvalitetsundersøgelse fra Auto Bild viser klart og tydeligt, at Mazda har noget at have selvtilliden i. Det samme gør talrige andre kvalitetsundersøgelser, hvor Mazda altid står meget stærkt.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.