• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. december 2004 - Pressemeddelelse - Autocom.dk

Sælg bilen med gevinst

Du får nemmere rabat på din nye bil ved ren handel

Bilforhandlerne har nemmere ved at give rabat på nye biler når du ikke kommer med en byttebil. Bilforhandlerne har nemmere ved at give rabat på nye biler når du ikke kommer med en byttebil.

Pressemeddelelse - Af Jeppe Lykke Hansen
Du kender sikkert slæbet, når bilen skal udskiftes. Du kører fra forhandler til forhandler og ender med at købe den nye bil hos den forhandler, der har budt mest for den gamle. Men ofte kan det slet ikke betale sig at køre rundt til forhandlerne på denne måde. Hvis ikke du kommer med en byttebil, er det nemlig lettere for forhandleren at give rabat på den bil, du skal købe.

"Det drejer sig om at købe og sælge sin bil i ren handel. Alle bilforhandlere ved lige præcis, hvilke biler de ønsker at ligge inde med. Det er så og så mange stationcars, dieselbiler, varevogne og så videre. Og de biler indkøber de målrettet via auktioner som Autocom.dk og engroshandlende," forklarer bilauktionen Autocom.dk's direktør Peter Grøftehauge.

"Så i virkeligheden er det sjældent, at en forhandler jubler ved synet af en byttebil. Faktisk vil en byttebil ofte gøre, at forhandleren vil give mindre rabat eller måske overhovedet ikke give rabat. Derfor er det en rigtig god ide selv at sælge bilen via et system som vores."

Rabat - nu også til private
Tidligere var det primært større virksomheder og flådeejere, der kunne få rabat, når der skulle købes nye biler, men dette har ændret sig markant, så også privatpersoner i dag kan få rabat - Hvis de husker at spørge.

"Det har altid været muligt for større virksomheder med en vis mængde firmabiler at opnå rabat i forhold til bilforhandlernes listepriser, men som markedet ser ud i dag, kan der allerede opnås rabat ved køb af bare en enkelt bil. Det betyder, at selv helt almindelige mennesker ofte kan købe deres bil til en rabatpris hos en forhandler. Forhandleren har dog bedst mulighed for at give en sådan rabat, hvis køberen ikke dukker op med en bil, der skal tages i bytte," understreger Peter Grøftehauge.

Salæret, der betaler sig
Det koster 1.500 kroner inklusive moms at sælge sin bil gennem bilauktionen Autocom.dk, men Peter Grøftehauge forklarer, at salæret som hovedregel altid betaler sig selv hjem igen i højere salgspriser.

"Du sætter selv din mindstepris, og har du allerede været ude og spørge hos en forhandler, kan du jo tage det tilbud og lægge de 1.500 kroner oveni. Du kan faktisk forbedre prisen to gange ved selv at sælge bilen. Du får en bedre salgspris samtidigt med, at du øger din mulighed for at få rabat på den nye bil."

2.000 tilmeldte forhandlere
Bilauktionen Autocom.dk er Danmarks førende bilauktion, der har flere tusinde biler på auktion om måneden. Der afholdes fem auktioner om ugen, og det er solgt eller gratis. Det er kun professionelle bilforhandlere, der har adgang til at købe på Autocom.dk's daglige auktion, men dem er der til gengæld tilmeldt mere end 2.000 af.

"Vores system optimerer udbuddet af biler for de forhandlere, der skal købe, hvilket skaffer de privatpersoner, der skal sælge en bedre pris for deres bil. Normalt når bilen skal sælges, kører du rundt til de lokale forhandlere for at finde en, der vil give en ordentlig pris. Med Autocom.dk når du ud til stort set alle danske bilforhandlere, hvilket sikrer, at du får højeste dagspris for din bil," slutter Peter Grøftehauge.

Besøg bilauktionen Autocom.dk
Autocom.dk



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.