• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. maj 2000 - Citroën

Køb Citroën på nettet

Xsara Picasso går online for alvor

Xsara Picasso går på nettet Xsara Picasso går på nettet

Som det første bilmærke herhjemme kan man nu købe en fabriksny Citroën direkte på nettet. Det giver levering inden fem arbejdsdage og til de første kunder - et skræddersyet finansieringstilbud med en variabel rente på bare 3,95 procent.

Xsara Picasso har fået sin helt egen hjemmeside - www.xsara.dk. Her kan man med klik på musen gå på opdagelse og som de første på det danske marked købe sin nye bil on-line.

Citroën har på forhånd reserveret 20 biler (de 5 mest solgte farver i 4 modeller), som sælges ad denne nye kanal. Listen over valgmulighederne føres hele tiden àjour i takt med, at man modtager ordrerne.

Man kan selvfølgelig også gennemgå alle bilens detaljer, hvis man ikke fik det hele med hos forhandleren; de skjulte rum, flybakker til ungerne, hemmelige lommer og et bagagerum, der kan firedobles, farver, sammenligne finansieringstilbud, sågar tage en cyber-testtur.

Fabriksny på nettet
Citroën Xsara Picasso bliver første fabriksnye model herhjemme, der kan handles direkte over nettet. Citroëns forhandlere har været med til at udvikle hjemmesiden, og de står stadig, ikke kun for den ekspreshurtige levering af bilerne, men også for den løbende kontakt til Citroën-kunderne med alt lige fra vejledning, klargøring, levering og service til finansiering og ekstra tilbehør. Det har fået Citroën til at fejre de første kunder med et skræddersyet finansieringstilbud med en rente på bare 3.95 procent.

Vind 16 dage med alt betalt
Nethandlen giver også andre fordele. Taster man sin drømmebil - og kontokortet ellers er i orden - kan man komme ud og køre inden fem arbejdsdage, lover Citroën. Er man hurtig og heldig netgæst, kan man som åbningshilsen deltage i konkurrencen om 16 dages fri kørsel i Xsara Picasso med benzinen betalt. Konkurrencen løber til 15. juni 2000.

Interaktiv opdagelsesrejse
- Vi har sluppet fantasien løs med Xsara Picasso, siger Citroëns administrerende direktør Olivier François:
- Pablo Picasso var kendt for at bryde med normer og traditioner, og nu følger vi i hans fodspor ved at designe en flot og oplevelsesrig hjemmeside, der lever op til både bilen og kunstnerens navn. En interaktiv præsentation yder langt større retfærdighed overfor de mange detaljer end en almindelig brochure ville gøre. Her kan man lege, gå på opdagelse og tjekke alting ud i sit eget tempo - og så har vi på samme tid i samarbejde med vore forhandlere taget hul på fremtidens e-handel.

Indbygget indkøbsvogn
På www.xsara.dk kan man blandt andet gå på opdagelse i Xsara Picassos bagagerum. Et klik på musen - og det udvider sig fra 550 liter til 2.128 liter. Sæder justeres individuelt, rum åbner sig og lygter blinker til den nysgerrige beskuer, der kan studere Xsara Picasso fra alle vinkler. Bilens strømlinede, blødt svungne former har skabt den grafiske ramme for hjemmesiden, der viser en familiebil udstyret med nyttige indretninger som indkøbsvogn, flybakker til børnene og skræddersyede lommer til dåsesodavand og halvandenliter flasker.

- Det er en bil, skabt til den moderne familie. Der er masser af aflæggeplads, sæderne kan tages ud enkeltvis og udstyrslisten er omfattende. Der er mere end rigeligt at tage stilling til, og da et bilkøb er en stor beslutning, vil vi gerne give mulighed for, at fordelene overvejes i ro og mag derhjemme, siger Olivier François og tilføjer, at det naturligvis ikke er meningen, at Internettet skal erstatte kontakten mellem kunderne og Citroëns store forhandlernet.

- Vi ser det som et yderligere redskab til forhandleren. Folk har mindre tid nu om dage - og biler har mere og mere udstyr. Med www.xsara.dk giver forhandleren kunderne mere tid til at fordybe sig i alle detaljerne. Og selvfølgelig er det stadig forhandleren, der er den tætte kontakt mellem kunden og Citroën, slutter Olivier François.

Links:
www.xsara.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.