• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. november 2004 - Pressemeddelelse - Semler Gruppen

Priser til Lamborghini

Lamborghini hædres velfortjent for smukt design

Den italienske superbilsfabrikant Lamborghini hædres velfortjent for smukt design. Den italienske superbilsfabrikant Lamborghini hædres velfortjent for smukt design.

Pressemeddelelse, Annette Mønsted, Semler Gruppen
Det italienske bilmærke Lamborghini har netop modtaget to priser for deres seneste modeller hhv. Gallardo og Murcielago Roadster. Førstnævnte model hædres med den meget prestigefyldte Canadiske pris "Golden Key", som udstedes af redaktionen for opslagsværket "L'Annuel de l'automobile 2005".

De otte medlemmer af juryen - som alle er bidragende redaktører af bogen - stemte på Lamborghini Gallardo som den bedste sportsvogn i klassen over $100.000. Kriterierne som lå til grund for udvælgelsen var design, ydeevne, komfort, styreegenskaber og pris kontra kvalitet.

Den gyldne nøgle
"Golden Key-prisen" er dermed den seneste i rækken af priser, som modellen Lamborghini Gallardo har vundet siden lanceringen i år 2003. Andre betydningsfulde priser inkluderer titlen "World's Most Beautiful Car" (Italien), "Performance Car of the Year" (Motor Magazine Australien) og den prestigefyldte "Red Dot Design Award" (Tyskland).

Til Lamborghini Murcielago Roadster, som introduceres til januar 2005 i Danmark, gik prisen i superbil-kategorien som "The World's most beautiful car 2004". Valget blev foretaget af en international jury bestående af såvel designere, bil- og kunsthistorikere som fagjournalister. Således har alle Lamborghinis nye modeller nu vundet denne pris, Murcielago i år 2001, Gallardo i år 2003 og Murcielago Roadster hermed i år 2004.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.