• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. november 2004 - Pressemeddelelse - Autocom.dk

Det nemme firmabilssalg

Autocom.dk's Totalservice skal lette firmabilssalget

Totalservice skal lette firmabilssalget og skaffe virksomhederne højeste dagspris på bilauktionen Autocom.dk. Totalservice skal lette firmabilssalget og skaffe virksomhederne højeste dagspris på bilauktionen Autocom.dk.

Pressemeddelelse - Jeppe Lykke Hansen
Nu skal danske virksomheder have en ordentlig pris, når firmabilerne skal sælges - og det uden at røre en finger. Det er målet med den danske bilauktion Autocom.dk's nye Totalservice, hvor Autocom.dk tager sig af det praktiske i forbindelse med indsættelse og salg på bilauktionen.

"Mange virksomheder spurgte, om vi ikke kunne overtage arbejdet med at sælge deres firmabiler, så de selv kunne koncentrere sig om deres daglige forretning," fortæller salgschef Morten Holmsten om baggrunden for Totalservice.

Selvsalg kontra Totalservice
Normalt skal sælgeren selv undersøge, fotografere og beskrive bilen samt ordne det praktiske mellem køber og sælger, men ved Totalservice overtages disse opgaver af Autocom.dk.

"Vores normale Selvsalg fungerer fint for privatpersoner, der kan afsætte en time eller to på at skaffe sig en ordentlig pris for bilen, men for en virksomhed vil det kunne betale sig at outsource opgaven til Autocom.dk's Totalservice, så medarbejderne i stedet kan koncentrere sig om de opgaver, virksomheden skal tjene sine penge på," forklarer Morten Holmsten.

Morten Holmsten mener, at Totalservice skal ses som et supplement til Autocom.dk's normale salg, hvor en del af opgaverne varetages af sælger.

"Totalservice er til virksomheder, der ikke ønsker at bruge ressourcer på at køre rundt til de lokale bilforhandlere for at indsamle priser, hver gang en af virksomhedens firmabiler skal sælges. Med Totalservice ringer de bare til os, hvorefter vi tager os af alt det praktiske, mens vi samtidigt sikrer dem en ordentlig pris for bilen," udtaler han.

Bedre pris i begge ender
Selvom formålet med Totalservice er, at virksomhederne nemt og effektivt kan få toppris for deres firmabiler, er det faktisk også med til at gøre, at de kan få en bedre pris, når deres nye firmabiler skal indkøbes. Selvom det ikke umiddelbart lyder indlysende, skyldes det, at bilforhandlerne ofte ikke er specielt interesserede i de gamle firmabiler, der skal indbyttes.

"Alle bilforhandlere ved præcist, hvilke biler de ønsker at ligge inde med. Og de biler indkøber de målrettet via auktioner og engroshandlende. Så det er sjældent, at en forhandler jubler ved synet af en byttebil. Faktisk vil forhandleren ofte give mindre rabat eller måske overhovedet ikke give rabat, hvis der er en byttebil. Derfor er det en rigtig god ide selv at sælge bilen, inden den nye skal indkøbes, og det er det, vi kan hjælpe med," siger Morten Holmsten.

De bilforhandlere, der kan byde på auktionen, kan se, at det er en bil med Totalservice.

"Totalservice giver byderne mere tryghed og gør, at de kan tillade sig at byde endnu højere. Merprisen for Totalservice vil altså ofte betale sig selv ind i form af højere bud," siger Morten Holmsten.

Totalservice til privatpersoner
Totalservice er et produkt, der henvender sig til virksomheder, der skal sælge deres firmabiler, men skulle der være privatpersoner, der ønsker at bruge Totalservice, er Morten Holmsten ikke helt afvisende.

"Til privatpersoner anbefaler vi normalt vores almindelige Selvsalg, hvor de bare går ind og beskriver og eventuelt indsætter billeder af bilen, men hvis der er nogen, der gerne vil spare besværet eller måske er usikre på, om de nu kan beskrive bilen godt nok, er de velkomne til også at ringe," slutter han.

Totalservice koster 3.000 kroner eksklusive moms, mens prisen for almindeligt Selvsalg er 1.200 kroner eksklusive moms.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.