• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. maj 2000 - Toyota

Lundgaard med startnummer 1

Efter en overbevisende indsats i det bulgarske EM Rally Albena hvor Henrik Lundgaard og co-driver Jens Christian Anker sikrede sig en flot andenplads, går turen nu videre til EM rally i Polen hvor holdet har fået tildelt start nummer et

Det 57. Rally of Poland er 3. afdeling af europamesterskabet i rally og køres i dagene fra den 1. juni til 3. juni. Startnummer to er tildelt vinderen af løbet i Bulgarien, Bruno Thiry og co-driver Stephane Prevot i Citroën Xsara, og med startnummer tre kommer den hurtige lokale kører Janusz Kulig med co-driver Jaroslaw Baran i en Ford Focus WRC. Løbet har en total distance på 747 kilometer hvoraf de 307 udgøres af specialprøver.

"Efter vores indsats i Bulgarien hvor vi satte hurtigste tid på 12 af de i alt 28 hastighedsprøver er vi fulde af selvtillid før løbet i Polen. Vejforholdene og det underlag vi skal køre på i Polen minder en del om Bulgarien så vores taktik bliver at "angribe" lige fra løbets start. Det er et meget stærkt felt som stiller til start i Polen og deriblandt er der en del hurtige og dygtige lokale kørere som vi skal forvente vil blande sig i topstriden", fortæller Henrik Lundgaard.

Rally of Poland starter torsdag (Kr. Himmelfartsdag) kl. 16:00 og slutter lørdag kl. 15:00 og kan følges med resultater og kommentarer via Internet på Henrik Lundgaards hjemmeside.

Links:
Henrik Lundgaards hjemmeside

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.