• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. oktober 2004 - Pressemeddelelse - Mazda

6'et japaner

Mazda 6 MPS med 260 hk og permanent firehjulstræk

Den nye Mazda 6 har et aggressivt design og køreegenskaber som en sportsvogn. Den nye Mazda 6 har et aggressivt design og køreegenskaber som en sportsvogn.

Pressemeddelelse - Mazda
Mazda havde en overraskelse i ærmet på dette års internationale biludstilling i Paris i form af Mazda 6 med tilnavnet MPS, der står for Mazda Performance Series.

Mazda 6 MPS er den nye topmodel i Mazda 6-serien og er den hurtigste og mest sportslige Sedan nogensinde fra Mazda. Den forventes introduceret i Danmark i sommeren 2005.

2,3-liters turbomotor med 260 hk
Mazda 6 MPS er bygget på basis af Mazda 6 Sedan og er udstyret med en nyudviklet 2,3-liters turbomotor med 260 hk og permanent firehjulstræk.

Motoren er forsynet med direkte benzinindsprøjtning og har et imponerende drejningsmoment på 380 Nm ved 3.000 omdr./min.

Effektivt firehjulstræk
Takket være det permanente firehjulstræk overføres de mange kræfter sikkert, hurtigt og effektivt til vejen og gør Mazda 6 MPS let at kontrollere under alle forhold. Præstationerne er fremragende med en accelerationstid fra 0-100 km/t på omkring 6 sekunder og en tophastighed på 240 km/t.

Mazda 6-undervognen har i forvejen en fremragende balance, men i Mazda 6 MPS er den strammet yderligere op for at kunne håndtere de enorme kræfter. Det giver køreegenskaber på et meget højt dynamisk niveau.

Aggressivt design
Designet på Mazda 6 MPS er lige så sportsligt som resten af bilen. Frontpartiet er gjort mere aggressivt med store køleluftåbninger, og på bagklappen er monteret en diskret hækspoiler, der er er med til at give ekstra stabilitet ved høje hastigheder.

Den bageste stødfanger har også fået en mere markant og aerodynamisk udformning med frit udsyn til den dobbelte udstødning. Det sportslige indtryk fuldendes af de store 18" aluminiumsfælge, der er designet specielt til Mazda 6 MPS.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.