• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. oktober 2004 - Pressemeddelelse - Daewoo

Ud med Daewoo

Chevrolet opsluger Daewoo-mærket der udgår af markedet

Chevrolet S3X har haft verdenspremiere på dette års Paris Motor Show. Den kompakte SUV koncept bil giver en forsmag på designet af de fremtidige Chevrolet modeller. Chevrolet S3X har haft verdenspremiere på dette års Paris Motor Show. Den kompakte SUV koncept bil giver en forsmag på designet af de fremtidige Chevrolet modeller.

Pressemeddelelse - Daewoo
Den nuværende europæiske GM Daewoo organisation skifter navn til Chevrolet Europe. Og de vil i sagens natur være ansvarlig for introduktion og efterfølgende salg af Chevrolet biler i Europa. Chevrolet tilbyder dermed sine kunder et paneuropæisk netværk af mere end 1.800 forhandlere.

Eksisterende Daewoo ejere beholder deres garantier, og det vil være muligt at få serviceret Daewoo bilerne ved samtlige nye Chevrolet salgs- og service steder. Den nye organisation vil på sigt tilpasse sine aktiviteter i forhold til den overordnede GM Europe salgs-, marketing og service organisation.

Chevrolet repræsenteres i 70 lande
Jonathan Browning, GM Europe Vice President for salg, service og marketing udtaler: "Chevrolet er repræsenteret i mere end 70 lande i verden med et salg på mere end 3,6 millioner biler sidste år. Det nye Chevrolet modelprogram passer godt ind i GM's nye europæiske strategi, hvor det er mærket til den omkostningsbevidste forbruger herefter kommer Opel/Vauxhall, dernæst Saab, Corvette og Cadillac."

Chevrolet biler produceret af GM DAT bliver allerede solgt i flere markeder i Central- og Østeuropa, i Nord- og Sydamerika, i flere asiatiske lande og Sydafrika. Og alle disse steder har salget oversteget forventningerne. Igangværende investeringer i virksomhederne i Sydkorea på mere end 1,5 milliarder US Dollars understreger GM's tiltro til GM DAT's kvalifikationer inden for design, teknisk udvikling samt produktion. Ved Paris Motor Show præsenteres koncept bilen S3X, der giver en forsmag på designet på de fremtidige Chevrolet modeller.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.