• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. september 2004 - Pressemeddelelse - Land Rover

Land Rover op i gear

Markedet belønner Land Rovers satsning på øget kvalitet

Den nye Discovery er et resultat af Land Rovers øgede fokus på kvalitet. Den nye Discovery er et resultat af Land Rovers øgede fokus på kvalitet.

Pressemeddelelse - Land Rover De store investeringer og den høje fokus der i de seneste år har været på forbedringen af kvalitetsprocessen på Land Rover fabrikken i Solihull, England, begynder nu at kunne ses på produkterne - og måles blandt bilkøberne.

I J.D. Power Initial Quality Survey, hvor man måler kunders tilfredshed med blandt andet kvalitet, har Land Rover således forbedret sit resultat med hele 22 procent, hvilket svarer til, at mærket nu ligger syv pladser højere på skalaen.

Betydelige investeringer
Land Rovers øgede fokus på kvalitetsforbedringer bakkes op af betydelige investeringer. Ved udgangen af 2004 vil Ford Motor Company have investeret 452 mio. pund i nyt produktionsudstyr og træning af medarbejderstaben i Solihull.

Købere af førsteklasses produkter forventer høj kvalitet overalt, og præsentationen af den seneste Land Rover model, den komplet nye Discovery 3, understreger denne kvalitetsudvikling. Dette er et resultat af bedre produktionsfaciliteter, målrettede, store investeringer samt et udviklingssamarbejde blandt Premier Automotive Groups mærker.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.