• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. september 2004 - Pressemeddelelse - Autocom.dk

Offentlige budlister

Følg med i prisudviklingen på brugte biler via Autocom.dk

Nu bliver det muligt at følge nøje med i prisudviklingen på markedet for brugte biler via bilauktionen Autocom.dk, fortæller direktør Peter Grøftehauge, Nu bliver det muligt at følge nøje med i prisudviklingen på markedet for brugte biler via bilauktionen Autocom.dk, fortæller direktør Peter Grøftehauge,

Pressemeddelelse - Autocom.dk
Bilauktionen Autocom.dk har netop overstået et gennemgribende redesign, der skal gøre auktionen endnu mere brugervenlig og nemmere at anvende. Autocom.dk har siden starten leveret gratis vurderinger af biler, der skulle tilmeldes auktionen, men med det nye design bliver det også muligt at se lister over, hvad bilerne rent faktisk er budt op i de seneste 90 dage.

"Listerne over de opnåede auktionspriser er et unikt værktøj, som vil komme alle vores brugere til gode," siger Autocom.dk's direktør Peter Grøftehauge.

Realistisk overblik
Listerne over de opnåede auktionspriser giver for første gang forbrugerne et helt realistisk overblik over, hvad deres biler kan indbringe, da det er de konkrete bindende bud, der vises.

"Vi viser de helt konkrete bud, der er kommet på bilerne. Tidligere har folk været henvist til at kigge i annoncer, hvor priserne typisk er sat for højt som et oplæg til forhandling, eller vurderinger som vores egen, hvor der beregnes en gennemsnitlig pris. Nu er det de helt konkrete markedspriser, der bliver offentligt tilgængelige," forklarer Peter Grøftehauge.

Succes før redesign
Autocom.dk har haft stor succes med det gamle design, så det er ikke det, der har fået bilauktionen til at redesigne.

"Der var ikke fordi, vi var utilfredse med Autocom.dk, som det var. Tværtimod var både vi og vores brugere meget tilfredse, men vi kunne se nogle område, vi kunne gøre endnu bedre samt nogle flere funktioner, vi med fordel kunne tilbyde," fortæller Peter Grøftehauge.

Gode råd til højere priser
Udover listerne over de opnåede auktionspriser har Autocom.dk forbedret sit system med gode råd til, hvordan man får en bedre pris, tip til beskrivelsen og generelt gjort det nemmere for de besøgende at bruge systemet.

"Grundlæggende fungerer auktionen, som den hele tiden har gjort, men den er blevet lettere at bruge for både køber og sælger. Det er blevet nemmere sælge en bil, og det er blevet nemmere at komme til at byde," siger Peter Grøftehauge.

Mindstepriser
Bilerne på auktionen sælges kun, hvis budene når over sælgerens mindstepris. Hvis ikke bilen kan opnå sin mindstepris, kan sælgeren vælge at acceptere højeste bud eller gentilmelde bilen til næste auktion.

Salgssalæret ved en gennemført handel er 1.500 kroner inklusive moms. Til gengæld tages ikke procenter af salgssummen, og der opkræves kun salær, når det lykkes for Autocom.dk at formidle en handel. Efter auktionen er det køber, der sørger for, at bilen afhentes hos sælger. Der afholdes fem auktioner om ugen, og bilerne tilmeldes online på Internet.

"For os har det altid været målet at skabe et helt gennemsigtigt og mere effektivt marked. Med vores nye offentlige auktionslister er vi nået et godt stykke tættere på målet," slutter Peter Grøftehauge.

Besøg bilauktionen Autocom.dk
Autocom.dk



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.